Komentāri: Rīgas nodrupuma koeficients, raugoties caur Ņujorkas prizmu

Komentē 9

Nav pareiza autora doma, ka nevīžība rada nabadzību. Ir otrādi. Pastāstīšu gadījumu no dzīves- notiek dzīvojamās mājas renovācija. Ir ģenerāluzņēmējs, kurš vinnējis konkursu un nosmeļ krējumu, viņš pieņem apakšuzņēmēju, tas vēl apakšuzņēmēju, un beigās reālos darbus veic cilvēki, kas gatavi strādāt par tiem grašiem, ko viņiem atmet........... varat iedomāties darbu kvalitāti. Ja strādnieku atalgojums būtu adekvāts un konkurētspējīgs, tad tur strādātu speciālisti ar pavisam citu kvalitāti. Latvijas problēma ir tā, ka šeit cilvēku darbs netiek novērtēts, un līdz ar to arī kvalitāte ir atbilstoša. P.S. Latvijas nacionālā īpatnība, ka šeit strādājošajiem maksā vidēji mazāk kā kaimiņvalstīs, bet vadītājiem- vairāk. Ar tādu politiku "nodrupuma koeficientu" nav iespējams samazināt, vienalga, vai pie stūres ir Staķis vai Ušakovs.

10.maijs 2023 Atbildēt

❤️Es spēlēju jaunu seksa spēli 18+) Es nevaru to iziet cauri, tas ir tik grūti) Kas spēlē, palīdziet man ➤ s4.lv/sexga

11.maijs 2023 Atbildēt

P.S. Vēl maza piebilde. Man nesen pazīstama jauniešu komanda, celtnieki, aizbrauca strādāt uz Norvēģiju. Acīmredzot, viņu darbs ir pietiekoši kvalitatīvs, lai viņi būtu pieprasīti citur, bet viņus pilnīgi var saprast, kādēļ mocīties Latvijā par grašiem, ja Norvēģijā darot to pašu, var normāli dzīvot. Un tādi ir daudzi, kuri pārceļas uz citām valstīm, un nodrošina sevi darot to pašu ko Latvijā, tātad, runa nav par to, ka latvieši nemācētu vai negribētu strādāt, runa ir par to, ka Latvijā darbs netiek novērtēts, tādēļ arī ir tāda kvalitāte, nevis otrādi.

10.maijs 2023 Atbildēt

P.S.2 Labam noskaņojumam: "Tikai Latvijā cilvēks darbā domā, kur nopelnīt naudu...." :))))))))))))))

10.maijs 2023 Atbildēt

Ir tāds teiciens: "Nabadzība nav netīrība!" Un tam būtu jāizskan biežāk un daudzās jomās.

10.maijs 2023 Atbildēt

Runa nav par netīrību. runa ir par elementāru lietu- nabadzīgi cilvēki, kas gatavi strādāt par vēdera tiesu, vienmēr strādās mazāk kvalitatīvi un mazāk ražīgi, nekā ja cilvēka atalgojums ir adekvāts un konkurētspējīgs. Šī iemesla dēļ pasaule atteicās no verdzības un tā paša iemesla dēļ sabruka arī PSRS. Bet pie mums visi cenšas ietaupīt uz cilvēku rēķina. Nu nevar tur sanākt nekas labs pēc noklusējuma.......

10.maijs 2023 Atbildēt

Saprotams, ka Alfrēds Rubiks un Nils Ušakovs pie šīs situācijas vainīgi! Arī pie tā, ka man virtuvē gāzes plīts vēl no 80-tajiem gadiem. Mārtiņam Staķim tagad būs nepieciešami vēl 50 gadi, lai pēc viņiem visu savestu atkal kārtībā. Mārtiņ, glāb mūs!

10.maijs 2023 Atbildēt

Savest visu kārtībā ar "Staķa stabiņiem"? Ui, tur pat 50 gadi nepietiks...... :)))))))))))))

10.maijs 2023 Atbildēt

Atļaušos izvirzīt teoriju, ka nodrupuma procents pilsētā ir tieši proporcionāls mizantropijas koeficientam sabiedrībā. Un tai vietai, caur kuru te visu vada un strādā, vajadzētu klizmu, nevis prizmu.

10.maijs 2023 Atbildēt