Komentāri: Kā "Jenotība" Lemberga acīs pārvērtās par cienījamu "Jauno Vienotību"

Komentē 12

Ko tas Kremla taure Bens Latkoviskis te atkal murgo un Aivars Lembergs lielaja politika ja nav no 2007 gada un Saeima Lemberga ietekme ir nulle.

10.jūnijs 2023 Atbildēt

Un Vienotibai iesauku Jenoti izdomaja citu partiju atbalstitaji un ZZS jau sen Aivara Lemberga viedoklis ir pie vienas vietas.

10.jūnijs 2023 Atbildēt

Labs raksts. Ļoti trāpīgi. Kā padomju-nacistu pakts, jaunie ienaidnieki sociāldemokrāti... Cerēsim uz šķelšanos Vienotības un ZZS rindās vai ārkārtas Saeimas vēlēšanām. Ļoti cerēsim.

10.jūnijs 2023 Atbildēt

Tas raksts un citi raksti NRA ir reali murgi un Jaunas laiks un ZZS ir Saeima kopa jau no 2000 gada.

10.jūnijs 2023 Atbildēt

Pirms cietuma jau Lembergs teica, ka Kariņš ir labākais premjers Latvijā. Domājiet, kā gribat !

10.jūnijs 2023 Atbildēt

pats svariakais lai Latvija izietu no krizes un neatpaliktu no citam Baltijas valstim tapec jasadarbojas visam partijam nevis ja skelas tapec jau tauta tas veleja Saeima nevajadzetu but partijam opozicija merkim jabut vienam kopigam

10.jūnijs 2023 Atbildēt

Lemberga scenārijs sāk darboties.Tad jau redzēsim,kā tas viss notiks.Jau redzam.

10.jūnijs 2023 Atbildēt

Stipri apšaubāmi, ka Lembergs tagad tur veido baigo stratēģiju. Visdrīzāk tas ir primitīvs darījums starp divām ieinteresētām pusēm. Lembergam ir nepieciešams zināms drošības spilvens saistībā ar viņa tiesāšanu, savukārt Vienotībai ir vienreizējs ķēriens- prezidents un premjers no vienas partijas. Vēl lielāks efekts būtu tikai tad, ja prezidents un premjers būtu viens cilvēks....... tāda ķēriena dēļ var iet uz daudz ko. Tā, ka visi iesaistītie ir ieguvēji un apmierināti, zaudētājos kā parasti paliek valsts un iedzīvotāji :(((((((((

10.jūnijs 2023 Atbildēt

Atkal ir notikusi tirgošanās, visi iesaistītie būs ieguvēji, zaudētāji, kā parasti būs tauta.

11.jūnijs 2023 Atbildēt
MI.

Jaunā vienotība un Zemnieku savienība ir apmuļāta no visām pusēm. Rakstniekiem vārdu krājums un izdoma arī maza, līdz ar to katrā rakstā nekā jauna. Tik vien kā staipa puņķi un virpina to.

Bet rakstnieki malači. Viņi nerakstīs kāpēc bija tā, ka daļa koalīcijas sākumā vienojas par Levitu, bet guļošie izvirzīja savējo?

Viņu atruna nav koalīcijas, jeb sadarbības partneru cienīga. Tā ir smukos vārdos ietērpta sabotāža.

Otrais cēliens. JA TĀ, tad JV izvirza savu kandidātu, ļoti spēcīgu kandidātu. Matemātika precīza zinātne un veselais saprāts uzvar.

Protams avīzes jau nerakstīs par to kāpēc zirgastes, neona zoba un gončika partizstrādājums nepiedalās vispār, kāds ir viņu podu mērķis?

Tāpat kā par viņu patriotisma liesmu. Ušakovs ir iesniedzis interesantu petīciju, bet attiecīgās nišas partizstrādājums izliekas par beigtu.

Lieciet mierā JV un ZS un Progresīvos. Viņi rīkojās Valstiski.

Skaidrs ka šī koalīcija vai nu savāksies plašākā sastāvā, vai nu būs cita.

Skaidrs ka diviem sabotieriem vai nu nāksies norīt savu neizdevušos operāciju. Vai nu nāksies paļauties uz nākotnes matemātiku.

Tāds nu ir mans skatījums uz šo atgadījumu kara apstākļos un turpmākie procesi, šā vai tā, būs skatāmi caur šo prizmu. Un prizma ir ļoti interesanta, guļoša.

11.jūnijs 2023 Atbildēt

Mhm, tātad, Jūs uzskatāt ka Lembergs pēkšņi izdomāja atbalstīt Rinkēviču un Kariņu pilnīgi nesavtīgi, tīrā patriotisma vadīts? Kā Šveikā: "Kad tēvu zemei grūti laiki, katram kroplim jāiet palīgā"..... nu nu, šī Jūsu versija diez vai ir dažu centu vērta, pārāk neticami izklausās.....

11.jūnijs 2023 Atbildēt
MI.

Domāšanai.

Guļošie_div aizgūtnē runāja par prezidentu kurš tiek ievēlēts opozīcijas balsīm. Bet viņiem vienkārši nesanāca 51 balss. 51 viena balss nozīmē arī jaunu koalīciju.

Tagad viņi bļauj, bļaušanas pēc. Vaimanē savējiem.

Retorisks jautājums, ja viņiem sanāktu 51 balss? Vai tad lešcinskis, ruslikovs un baba čičolīna nesēdētu MK? Vai vismaz tas izraisītu konstitucionālo krīzi, ārkārtas vēlēšanas, lasi Valsts izsišana no ierindas kara apstākļos.

Bet varbūt tas ir arī īstais mērķis. Ekonomiski sarežģītā laikā, kara laikā radīt Valstī jukas, neapmierinātību, utt.?

Pēc šādiem izgājieniem viņus vispār vajadzētu atstumt no valsts darba.

Bet nu Demokrātijā šādiem patriotiem arī ir vieta.

Tādas nu ir tās manas domas.

11.jūnijs 2023 Atbildēt