Komentāri: Francijas mācības liek mums stingri turēt ciet migrācijas vārtus

Komentē 21

Neizbēgama Latvijas nākotne..Ir imigranti, kuriem starta kapitālam pietiek arī mūsu grašu.Un pietiek bērnu dzemdēšanai...

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Bet latvju zeltenes pašas varētu dzemdēt, Vai mūsu večiem vairāk nestāv?

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Nav nekā "neizbēgama".Populācijas samazināšanās nenozīmē, ka atlikušie pie normālas uz nācijas saglabāšanu orientēta valsts - dzīvos sliktāk!Pretējais viedoklis ir globālistu demagoģija!

4.jūlijs 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme > j.nis.5ab74e2ba392d

2100.gada latviesi Latvija zem 50%

4.jūlijs 2023 Atbildēt
jānis > armands.korels

Pie nosacījuma, ka iedzīvotāji ir normālās vecuma proporcijās. Latviju var apdzīvot pat pusmiljons, bet tiem ir jābūt ,pārsvarā, jauniem cilvēkiem.

4.jūlijs 2023 Atbildēt

❤️Jauna porno spēle 18+) Es gribu iziet visus līmeņus, bet es nevaru) Varbūt kāds zina, kā to izdarīt? Pārbaudiet ➤ aka.re/id369075

4.jūlijs 2023 Atbildēt

ES 2023.gada jau pienema likumu par obligatu 3 valstu pilsonu integraciju ES jo visa ES stauji noveco un 2040-2050 gadam ES nebus ka vairs stradat

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Ražošanas efektivitātes pieaugumu nerēķinam? Ja viens cilvēks saražo vairāk, strādājošo skaitu var samazināt.

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Vēlreiz, rakstā minētais Francijas piemērs, arī Vācijas, kas ar imigrāciju mēģināja risināt darbaspēka problēmu, rezultātā ieguva nedaudz lielāku darba spēku, bet klāt nāca uz pabalstiem sēdošie, astronomiski palielinājās noziedzība, un kā mēs redzam, vēl šadas demolēšanas. Cik vēl jālec uz grābekļiem, lai nebūtu vairs tādi, kuri imigrāciju uzskatītu par risinājumu. Bet nu jā ir pa pilnam: "es zinu labāk, imigrācija vienīgais un neizbēgamais risinājums".

4.jūlijs 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme > kain.vainl.btdihs

Francija nav Latvija ,un tie nemieri sakas ar to, policists rasisma amatiba nogalina nevaigu neabruntu 17 gadas vecu pusaudzi un Latvija 2100 gadal atviesi jau bus zem 50%

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Ļoti pareizi. Bet vajag vadoņus pretstāvei. Vajag latviešus, kas pulcina, organizē citus ... Un no tās nevajadzīgās un kaitīgās eiropas savienības vajag izstāties.

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Vajag pārcelties uz Marsu, tad varēs izvairīties no globalizācijas sekām. Juris Rubenis:"Pasaule aizvien neizbēgamāk kļūst par lielu savienoto trauku. Mums jāsaprot, ka pasaulē notiekošie procesi nav apstādināmi. Globalizācija cilvēkus piespiedīs sadarboties vai iet bojā. Arī tad, ja ap Latviju, vai kādu citu valsti uzceltu augstu sienu, tas problēmu neatrisinātu, tikai to novilcinātu. Par pasauli nevis jāsūkstas, bet jāiemācās tajā dzīvot, jāsaprot, kas mums īsti vajadzīgs, lai tiktu galā ar jaunajiem izaicinājumiem. Seklais “multikulturālisma koncepts”, kā uzsvēruši Merkele, Sarkozī un citi politiķi, ir bankrotējis. " Asīzes tikšanās: miers un pārmaiņas no lūgšanas (IR, 22. oktobris , 2011.)

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Un krievija berzē rokas, būs vēl viena valsts ko denacificēt un demilitarizēt.

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Un musļiki sadarbosies, kā tad.

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Imigranti tiek izmantoti kā politiskais spēks.Tieši tāpat kā LGBTxvz Latvijā.Lielāku draņķu kā t.s. "kreiso" grūti atrast!

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Tie, kas pirms 30 gadiem lauza robežas un atvēra Latviju "visiem krusta vējiem" (rokopera Lāčplēsis, 1988) - veicināja emigrāciju un ārvalstu investoriem atdeva tautsaimniecību, 2023.g. skaļi vaimanā. Māņu gājiens, lai izbēgtu no pelnītā pēriena. "NVO vēršas pie deputātiem: "Pēdējo 30 gadu laikā Latvija zaudējusi turpat 1 miljonu cilvēku" (NRA,15.05.2023.)

4.jūlijs 2023 Atbildēt

"Pēdējo 30 gadu laikā Latvija zaudējusi turpat 1 miljonu cilvēku" (NRA,15.05.2023.)

Varēja būt vēl sliktāk. Varu var atņemt tikai ar varu. Revolūcija bija Dziesmotā. Varu saglabāja vecā sovjetu elite, šodien pie varas arī tās klons.

Šamie māk tikai sadalīt, ne radīt. Būtisks faktors ir mūsu "šrēderīši". Tas par enerģētiku. Un tad brīnamies, ka leiši un esti iet garām. Smags trieciens bija parekša afēra, kura nāca pēc neprātīgas "gāzēšanas". Fakts, ka Latvijā nav kas dzemdē. Ļoti daudzas produktīvā vecuma sievietes ir prom. Un ir kopā ar tiem pašiem, kas demolēja Franciju. Un tur dzmdē. Sieviete nevar gidīt, kad uzlabosies ekon. situācija. Viņai pienāk laiks, kad jāpilda savs galvenais pienākums, tad tiek meklēts "midzenis", kur to darīt.

Bet varēja būt vēl sliktāk. Šobrīd Latvijā absolūtais vairums nekad nav tik labi dzīvojuši.

Ja par tiem dedzinātājiem un laupītājiem, tad franči paši vainīgi, ka mīksti. Demokrātijai ir robežas. Ja tos, ko apcietināja un tagad "paijās", būtu vienkārši un prasti atšāvuši, tad vairs nekad tādas demolēšanas nenotiktu. Elementāri.

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Pagājušā gadsimta sākumā bija populāra ideja par komunismu, kad būs spēkā lozungs "No katra pēc spējām, katram pēc vajadzībām" Rietumeiropa, pateicoties sociāldemokrātiem, tikusi tālu šajā jautājumā. Tāpēc Afrikas iedzīvotāju uztverē, te valda komunisms. Vajadzības viņiem lielas, bet ar spējām tā pašvakāk.Demolē pamatā arī tie, kas neko nav uzcēluši. Tāpēc arī Latvijā demolēšana nav populāra.

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Merkele bija un Makrons ir savu valstu kaprači.Arī Latvijā aug progresīvo kretīnu reitings.

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Doma par to, ka Latvija nespēs uzturēt migrantus, kam jau tagad visas durvis šeit plaši vaļā uz kebabu cepināšanu utml. augsti intelektuālām un ražīgām aktivitātēm, protams ir pareiza. LV tak ir nespējīga pat saviem latviešiem nodrošināt ražīga darba iespējas un pienācīgu atlīdzību, izglītību, sociālās garantijas.... Tikai šai pareizajai domai nav nekāda loģiska sakara ar Franciju. Tas, ka LV kā valsts ir naidīga pret saviem pilsoņiem, neattaisno naida kultivēšanu pret imigrantiem Francijā bai Vācijā. Kad kāds, kurš pats ir brutāla spiediena upuris, mel;ē kādu, kas nav vainīgs, lai uz to izgāztu savas dusmas, tad tas manuprāt ir fašisms vai manipulācija. Latvijas sabiedriskajai domai vispār raksturīgi perfekti zināt patiesību pedēja instancē par visu pasauli, izņemot pašiem par sevi. Ukraina, Francija, pasaules liktenis un paredzamā nākotne - LV tas viss ir kā uz delnas. Lai tikai nebūtu jāpiepūlē smadzenes savu iekšzemes problēmu risināšanai, jo gan jau valdošie org. noziedzības klanii tās atrisinās iedzīvotāju vietā.... Neesmu, kā iepriekšējā komentārā teikts, 'progresīvs', bet atļaušos apgalvot, ka frančiem, vāciešiem, utt. tādi latvieši ir pie vēl zemakas vietas, nekā muhamedāņi. Tātad, pirms cīnieties pret imigrantiem Francijā, paskatieties uz sevi no malas, vai objektīvi raugoties, esat par viņiem pārāki? Viņi vismaz protestē pret diskrimināciju, nav zaudējuši cilvēka cieņu. Bet LV labpratīgi paškolonizējas, maldīgi iedomādamies, ka pasludinādami Rietumeiropas zemāko slāņu dzīvesveidu un uzskatus par augstāko vertību, tiks pieskaitīti izredzēto klubam. Attopieties!

4.jūlijs 2023 Atbildēt

Marseļā no centra visi dzimtie francūži jau aizdzīti.Tirgojas vieni vienīgi iekarojumi.Nevajadzēja jums tik daudz koloniju,ja tagad paši izmirsiet.Braukā musulmņu sieviete ar bērnu ratiņos un vēl 3 apkārt grozās.Rokās jaunākais iphone un saka palīdziet,kur tālāk?

5.jūlijs 2023 Atbildēt