Komentāri: Kas notiek Nacionālajā teātrī? Šķēlistu apvērsums? "Shēmotāji" pārņem varu?

Komentē 5

Raksta autors, šķiet nav lasījis Vitola intervijas, pamanījis, ka šis censonis vēlas internacionalizēt teātri, nodarbināt tajā ārvalstniekus, utt.. Vai raksta autors arī nu ierakstījies jaunkomunistos, progresīvajoas? Vītols ir jāpatriwec no amata kopā ar visu Puntuli un viņa vadītās ministrijas komisijām! Ja īsi, cūkas te rakušās!

5.augusts 2023 Atbildēt

Seņkovs un co gan ir par latviešu lietu, pret internacionālistiem utt. Kā tik nav tas gadījums, kad visas versijas ir patiesas vienlaikus. Gan miljoni interesē, režisorītim galvā sakāpis. Visi tur labi.

5.augusts 2023 Atbildēt

Kurš valsts prezidents? Likumsakarīgas sekas..Ja sāksies tuvcīņas, tad atklās 2.fronti: uzaicinās tikai vācu aktierus.Bet jaunās celtnes bonusi tiek tai grupai, kas pie stūres un tirgojas: viens pārdod, bet otrs pērk.

5.augusts 2023 Atbildēt

Ja teātri būtu finansiāli patstāvīgas iestādes nebūtu mūžīgie skandāli par amatiem un būvniecības konkursu rezultātiem , kur budžeta nauda tur nebeidzami skandāli

5.augusts 2023 Atbildēt

Nevis pārņem, bet jau pārņēma.Ja jau šķēles suņuks ielikts amatā,tad viss jau noticis, bet benis cenšas pārslēgt pārmijas, nožēlojami.

6.augusts 2023 Atbildēt