Komentāri: Kurā pusē ir nākotne? Vladimira Putina vai Grētas Tūnbergas pusē?

Komentē 10

Benam kā vienmēr trāpīgs un precīzs viedokļraksts, kas, cerams, apkrāptajiem balsotājiem par Vienotību kā “mazāko ļaunumu” liks padomāt. Neesmu dzirdējis, ka Latvijas Progresīvo marksistu ministri būtu atteikušies no uzpūstās 5000 eiro ministru algas vai nosodījuši lidināšanos ar privātām CO2 tonnas izmetošām lidmašīnām. Tieši otrādi, visu cilvēku vienlīdzības sludinātāji nemaz neslēpj, ka turpināšot lidināties uz mūsu nodokļu maksātāju naudas rēķina tāpat kā Kariņš to darīja ar savu galmu, uzspļaujot pašu deklarētajiem principiem. Gluži kā ģeniālā rakstnieka un filozofa Orvela slavenajā darbā par vienlīdzīgākajām cūkām.

20.decembris 2023 Atbildēt

Tikko ir iznākusi ir grāmata "Piecas minūtes pirms apokalipses". Šajā grāmatā ir pateikts, kas notiks nākotnē.

20.decembris 2023 Atbildēt

Autors naivi piekrīt izplatītajam viedoklim, ka lopkopības blakusefekts- metāns, ir galvenais atmosfēras piesārņotājs, par ko domājošam cilvēkam tiešām jāsmejās..

20.decembris 2023 Atbildēt

Vai Latvijā ir maz cilvēks, kas tam tic, Vienīgi varbūt tie,kas zin, ka piens rodas piena kombinātā.

20.decembris 2023 Atbildēt

Lasīt esi iemācījies, bet saprast izlasīto neizdodas?

21.decembris 2023 Atbildēt

To 'klimans@inbox.lv'

Ja būtu lasījis ar prātu, tad saprastu, kas uz ko attiecas. Bet nu palīdzēšu tev ...

© "Rietumu intelektuālā elite tur neredz nopietnas intelektuālas analīzes vērtu fenomenu... ....nākotni izšķirs liellopu skaits fermās un šo dzīvnieku izdalītais metāns, nevis pagātnē dzīvojošais Putins."

22.decembris 2023 Atbildēt

"Ja tava dzīve tevi neinteresē, tad citiem tā vispār ir sveša padarīšana. Ja tava dzīve tev nav prioritāte, tad citiem tā vispār ir miskaste. Nevienam neinteresē tava dzīve. Runas par tevi ir divu dienu garas. Neatkarīgi no tā, cik daudz paziņu tev ir vai nav. Nav nozīmes tam, kā tu izskaties, kādu amatu ieņem, cik daudz pelni, ko ēd, ar ko brauc - tam visam nav nozīmes. Nevienu neinteresē tava dzīve" - teic Ieva Brante, un man tik atliek pateikt - desmitniekā. Liela patiesība, kuru cilvēki, intelekti mēdz tā kā noliegt. Visi maldi ceļas tik no viena - cilvēks nezin, kas viņš īstenībā ir par mežoni, liekuli, nelieti.

20.decembris 2023 Atbildēt

No nevēlēšanās uzzināt, atzīt patiesību, var maldīties visu mūžu. "Un kad šis bērns nāca pasaulē, auga Dieva gudrībā un sāka sludināt Savu vēsti, Viņš teica: “mīliet viens otru tāpat, kā ES esmu jūs mīlējis.” (Jņ.ev.15:12).

20.decembris 2023 Atbildēt

"Man viennozīmīgas atbildes nav." Tam Benam Latkovskim, kurš raksta komentārus X/Tw, tam ir viennozīmīga atbilde. "Ir tikai viens paliekošs sasniegums, panākums un patiess prieks. Tie ir bērni (mazbērni un tā tālāk). Viss pārējais ir absolūta ilūzija un šķietami viltus mērķi."

20.decembris 2023 Atbildēt

100%

20.decembris 2023 Atbildēt