Komentāri: Ko varam sagaidīt no 2024. gada?

Komentē 3

Savas korekcijas notiks sakarā ar karu Tuvajos austrumos. Trakākais, ka visi grib karot kā traki! Sabiedrībās (valstīs), ņem kuru gribi, pieaug tā saucamā iekšējā agresija, cilvēki (procenti 90), kuri nav izlasījuši nevienu grāmatu, kuru iekšējās pasaules ( garīgums) ir mērkaķēnu līmenī, grib karot kā traki un karos. Mērkaķiem Kremlī nebūs ne kādu problēmu pamēģināt uzspēlēt nelielu atomkariņu. Ja īsi, karš, manuprāt, ir teju neizbēgams, un pie viena, vienīgās zāles, kuras spētu uz laiku izārstēt miljoniem slimo teju visās valstīs, samazināt par trešdaļu, ja ne divu, iedzīvotāju skaitu uz Zemes. Viss uz labu!

5.janvāris Atbildēt

Īsti kaujas ieroči, lidmašīnas, raķetes, tanki, īsti, gatavi cīnīties karavīri ir vienīgais reālais arguments šajā pasaulē.

-------------------------------------------------------------------

Kaut kā negribas piekrist.

Tas nav arguments, tas ir militāro potenciālu ģeopolitiskais lauks. Lauks ir jājūt, jāfiksē tā izmaiņas, un viss tas jāņem vērā pie argumentācijas. Bet galvenā argumenta vietu mūsdienās arvien vairāk un vairāk vajadzētu atvēlēt ieņemt veselajam saprātam (cik var graut!). Ir jābeidzas šim falšo varonīšu laikam - tā teikt, nogāž pieminekli un skat cik jaunu, falšu varonīsu nāk klāt. Nolamā krievu tantiņu un atkal falšo varonīšu skaita un labo darbu pieaugums. Par Ukrainu nemaz nerunāsim. Ja Latvija pagaidām tikai tāda varonīšu zeme tad Ukraina, nav ko runāt - varoņu zeme. Tikai kāds labums no tā pašai Ukrainai? Neredzu! Pagaidām redzu tikai to postu kas ir un sajūtu to kas vēl būs. Tad īsti ir tie varoņi kas postu vien nes?

Tā ka, ja vēlējums 2024. gadam tad, - militāro potenciālu vairāk pētīt un mērīt, bet argumentēt vairāk ar veselo saprātu.

5.janvāris Atbildēt

Manā bērnībā krievu tantiņas teica "ka tik nebūtu karš" (protams krieviski). Tagad izaugusi paaudze, kas saka "mēs varam atkārtot". Vai tiešām viņām nav sajēga, kas ir karš !

5.janvāris Atbildēt