Neatkarīgās publikācija raisa "Latvijas pasta" cienījamu rīcību: Pīgoznis turpmāk tiks pie pasta sūtījumiem

Pēc publikācijas Neatkarīgajā par Latgales iedzīvotājam sarūpētajām problēmām ar "Latvijas pasta" pakalpojumu saņemšanu, valsts akciju sabiedrība, izanalizējot publikācijā aprakstīto un noskaidrojot notikušā apstākļus, apņēmusies situāciju vērst par labu – turpmāk Jānis Pīgoznis tiks pie pasta sūtījumiem.
©Kaspars Krafts/F64

Trešdien, 24. janvārī, publicējām rakstu “Vai ministra Briškena vadībā tiks sagrauts ne tikai dzelzceļš, bet arī pasts?” (to var izlasīt šeit).

Necerējām uz tik ātru pozitīvu risinājumu no valsts akciju sabiedrības puses.

Šis ir labas komunikācijas piemērs. Un ne tikai tas vien. “Latvijas pasts” ir pavērsis skatienu ne tikai uz konkrēto cilvēku - Jāni Pīgozni, bet arī apsolījis, ka turpmāk tiks nodrošināta vienota pieeja un vienlīdzīga pasta sūtījumu piegāde klientiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Tas ir mērķis, kam mēs strādājam: palīdzēt cilvēkiem, līdztekus mudinot to darīt arī tiem, no kuru rīcības cilvēki ir atkarīgi. Tā kā VAS “Latvijas pasts” veic ne tikai sūtījumu piegādi, bet - tāpat kā ikviens valsts uzņēmums - ir arī sociālās funkcijas pildītājs, aicinām VAS “Latvijas pasts” vadību pārskatīt lēmumu par 105 pasta nodaļu slēgšanu. Tas būtu svētīgs lēmums.

Iepazīstoties ar Neatkarīgās publikāciju un pārbaudot faktus a/s "Latvijas pasts" mums sniedza sekojošu atbildi: “Labdien! Paldies par e-pastu, publikāciju, kā arī norādītājām nepilnībām “Latvijas Pasta” darbībā. “Latvijas Pasta” valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze - Čebotare to ir saņēmusi un izlasījusi. Ar nožēlu jāatzīst, ka daudzi uzņēmuma procesi joprojām nav klientiem draudzīgi. Uzņēmums šobrīd transformējas un īsteno strukturālās pārmaiņas, lai “Latvijas pasta” sniegtie pakalpojumi būtu kvalitatīvi, pieejami un ērti lietojami visiem klientiem. Esam izanalizējuši Jūsu aprakstīto gadījumu un apņemamies Jānim Pīgoznim nodrošināt pasta sūtījumus līdz viņa dzīvesvietai. Vienlaikus izstrādāsim procedūru, lai turpmāk nodrošinātu vienotu pieeju un vienlīdzīgu pasta sūtījumu piegādi klientiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Ar cieņu

Laila Kļaviņa

VAS “Latvijas Pasts” Komunikācijas un filatēlijas daļas vadītāja”

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā