Komentāri: Lietuvā grasās aizliegt lielveikaliem tirgoties svētdienās

Komentē 3

Tad jau labāk, lai aizliedz pa nedēļu. Kāds labums no lielveikala darbības darba laikā, ja man jāstrādā? Brīvdienās izguļos un braucu sapirkt visu nepieciešamo nākamajai nedēļai, pie reizes var uz kino aiziet vai vēl ko padarīt. Jeb viņi grib, kā krievu laikos, lai visi iepērkas vienlaicīgi milzīgā pūlī darba dienu vakaros, ka tik paspēt?

21.februāris 2023 Atbildēt

Svētdienās var izgulēties un laiku netērēt šopinga muļķībām. To var izmantot daudz lietderīgāk. Var būt kopā ar ģimeni. Mājās, vai izbraukumā ar savējiem būtu arī veikalu darbinieki. Cik tūkstošu viņu mums ir? Atbrīvojiet viņiem svētdienu un pieredzēsiet laimīgāku nāciju. Jaunajām pārdevējām atliksies laiks, lai ieņemtu bērnus. Bet čīkstuļos, kuri neatrod laiku lielveikalam, izņemot svētdienas, nav jāieklausās vispār. Lai sēž neēduši, ja reiz ti nespējīgi.

21.februāris 2023 Atbildēt

Dobrý deň, vážená pani a vážený pán,

Ponúkame Vám možnosť realizovať každý Váš projekt a/alebo zjednodušiť Váš rozpočet. V skutočnosti poskytujeme úver každému, kto potrebuje financovanie. Realizujeme peer-to-peer investície a pôžičky všetkého druhu. Naše úverové ponuky sú krátkodobé, strednodobé a dlhodobé. V prípade akejkoľvek požiadavky nás kontaktujte priamo na e-mailovej adrese:

entraidefinance.fr@gmail.com

entraidefinance.fr@gmail.com

21.februāris 2023 Atbildēt