Komentāri: Lembergs ir kas vairāk par Lembergu!

Komentē 20

Jā...apmēram tā! :) Latvijā tik daudz idiotu, muļķu, zīmuļu, samaitātu līdz izmisumam tirliņu, bezprincipu kariņākstu, ka Lembergs nu jau teju Dieva tā Kunga kārtā ielikts!

23.septembris 2023 Atbildēt

Kurš gan ticēs,ka Ventspili vada un valda domes priekšsēdētājs Vītoliņš?

Ja Puzes pundurim neļautu varas grožus turēt rokās,tad viņš sen būtu nosprādzis!Kā valdīja laikā,kad skaitījās atstādināts,tā arī tagad,kad ir parasts ierindas deputātelis.Varētu drīzāk Nāve viņam atnākt pakaļ...

23.septembris 2023 Atbildēt

Ja proti lasīt, mēģini to darīt vēl reiz , ieslēdz domāšanu, tad vēlreiz uzmanīgi, visu apsverot, izvērtējot izlasīto! Vēl tik varētu rakstā teikto papildināt ar domu, ka Lembergs ir ērts bubulis arī nepaklausīgu bērnu baidīšanai. Ja Lemberga nebūtu, nāktos viņu izdomāt, jo kā gan citādi varētu atrast visu nelaimju cēloni. Bet kurš gan ticēs, ka ASV tik vienkāršā veidā nejauši uzzināja par visas Pasaules galveno terorisma atbalstītāju un pieņēma attiecīgu lēmumu, brīnums vēl, ka mūsu specvienība neieradās Lemberbu arestēt, kā savulaik vienu varenu hakeri, ar sekojošu izdošanu ASV. Ja Lembergs tiks vēlreiz iesēdināts, viņš iesūdzēs Latviju Eiropas CT un par visiem 100% vinnēs. Tad gan būs Latvijas tēla pasaulē nešana. Tagad vienīgā izeja ir vilkt laiku, gan šis nobeigsies vecuma dēļ, tad varēs nesmuko tiesvedību izbeigt

23.septembris 2023 Atbildēt

Jā, labi sacerēta balāde, pat fragmenti no Bībeles un ietītie stāst, cik mīlēts cilvēks un veiksmīgs biznemsmenis. Un tad jau pamuļķi notic, ka "neatkarīgā tiesu vara" viņam visu atņēmusi... :D Oligarhiem visu atņems un viņi neko nevarēs noslēpt. Cik atceros, Lembergs ir pret NATO, tad jau mēs te kops 2014.g būtu Pleskavas apgabala iedzīvotāji, ja viss notiktu pa ventiski. Tā ka Lembergu slavinošā NRA turpinās pūst stabulē, pat piemirstot, ka paši citē Lembergu, lamājot Bordānistus un kaut kādu Meroni.

23.septembris 2023 Atbildēt

Tev atmiņa pašvaka. Lembergs balsoja par Latvijas neatkarību, viņa partija palīdzēja iestāties ES un NATO.

23.septembris 2023 Atbildēt

Jā, raksts uzrakstīt lieliski....ta it kā jau Lembergam balti spārniņi būtu pieaugusi . Neviens, neviens nesaka, ka Ventspils būtu nesakopta un tur ka trūktu, nē, tur viss patiešām ir brīnišķīgs un lielisks !!!...bet, pasakiet kāds. ka viens cilvēks var paris 5-10 gadu laikā mūsu nabadzīgajā Latvijā kļūt par miljonāru (ja ne miljardieri, jo neviens jau nezina cik lielas summas ir tajos ārzemju ofšoros noguldītas ....un cik ļoti un pamatīgi visa ģimene sieva un bērni ir bagātīgi nodrošināti) ..Ja vien Venstpils nebūtu viss labākā, starptautiski izdevīgākā, peļņu nesošā kravas osta !!! Un kur vēl starptautiskie izdevīgie līgumi utt.........Ja Lembergs būtu godīgi strādājis par noteiktu darba algu (un netiktu pirmais pie visa tā "krējuma") , tad var būt Ventspilī būtu pat sudraba bruģis ieklāts par tiem līdzekļiem ,kas pilsētai tika !!! Tas ka vuņu nevarēja pieķert tikia liecina cik gudrs un izmanīgs viņs patiesībā ir un cik lieliska ir viņa 7 juristu darbība !!! Superr, ja mums Rīgā būtu ilgstoši tādi ienākumi bijusi, tad mums arī būtu olimpiskais stadions, lieliskas ielas utt..................

23.septembris 2023 Atbildēt

Vai jūs esat aizmirsuši, ka Lembergs palaida covid vīrusu un lika Putinam uzbrukt Ukrainai. Ja Latvijā deputāts nebiedē bērnus ar Lembergu, tad viņš neder nevienam amatam.

23.septembris 2023 Atbildēt

Lembergs visur vainīgs, bet vai tad viņš mūs ievilka NATO un ES, kā rezultātā un bez jebkāda teātra grima, mēs kļuvām par koloniju un patiesībā - par kārtējo svešzemju armiju vēlreiz okupētu valti..?

Kādēļ tieši okupētu, jo viņu pārstāvji taču nešauj mums virsū un vismaz pagaidām, vēl nekas tāds te nav manīts.? Nevajag sākt kādu vērtēt pēc šauj, vai nešauj virsū, bet gan pēc citas un pašas galvenākās pazīmes.Nevien no šeit dislocētā ārzmju kontingenta, nav tieši padots mūsu armijas virspavēlniecībai, bet pilda tikai savas vadības un tikai savu komandieru tiešās pavēles un tā ir jebkuru okupācijas spēku vienīgā un pati galvenā pazīme..

Ne jau Lembergs to visu mums te sagādāja, bet gan mūsu ārzemju taututieši un viņu tagadējie emisāri, kuri visu laiku ir pie varas un kad vieni pagurst, tiek nozīmēti nākošie..Ja tā švaļu un koijotu banda, mūs ievilks tiešā karā ar Krieviju, tad ne jau Lembergs tur būs vainīgs..!

Tā varētu daudz vēl turpināt, bet lai jums nerastos kādas aizdomas, esmu pats no Rīgas un man ar Lemburģiju, alias Ventspili, nav nekāda tieša sakara un neviens no manējiem, nekad tur nav arī dzīvojis. Bijis tur esmu daudzkārt un vienmēr ir bijusi klusa skaudība, bet tās jau ir privātas emocijas un tādos brīžos bija patiesi skaudrs kauns, ka manai pilsētai, nekas tāds nav paredzams, ne tagad un pat ne vistālākā nākotnē..

23.septembris 2023 Atbildēt

Vai tad autors to visu nevrēja uzrakstīt īsāk?Lembergs ir goda vīrs,vienīgais viedais Latvijas patriots,tīrs un skaidrs kā bāreņa asara,kurš ne pie kā nav vainīgs,bet tiek nešķīsti diskriminēts un mocīts svētai moceklis.

23.septembris 2023 Atbildēt

Nevar īsāk, nebūs izpildīts raksta satura apjoms un pensionāriem nebūs aizmirsies raksta sākums, kad lasīs beigas. NRA jau kabatas avīze, ko var citu rakstīt... Nez, ko tad Lembergs un to Bordānu tā apkakājies...

23.septembris 2023 Atbildēt

Varēja! Varēja uzrakstīt pat vienā teikumā! Bet, idiotiem, muļķīšiem, jaunkomunistiem, neliešiem, kuri apzināti, nelietīgi, savu, ne valsts interešu dēļ, arvien izmet Lemberga kārti, ir jāraksta gari, trīs reizes nedēļā, ja ne katru dienu. Ja īsi, nu muļķu Latvijā ir padaudz! Un tādēļ arī raksta...kaut gan - raksti neraksti, jēga teju nu ne kāda...ko tu muļķīšiem ieskaidrosi? Ko?

23.septembris 2023 Atbildēt

Kā tad nav jēgas rakstīt?patlaban jāraksta daudz un intensīvi,jo tuvojas kārtējais tiesas lēmums.

23.septembris 2023 Atbildēt

Tā arī neizdevās saprast uzrakstītā jēgu?

Nu žēl!

23.septembris 2023 Atbildēt

Precīzi viss uzrakstīts, par saimniecisku Ventspils mēru, kā teica Kūtris. Ja Lembergs būtu premjers, tad nebūtu mums jālasa Evikas tukšā valdības deklarācija, bet konkrēti punkti, kas valsti, kuru 20 gadus pārvalda partija Jenotība, paceltu labklājībā

23.septembris 2023 Atbildēt

Latvijas žurnālisti no manis baidās, tāpēc es netieku aicināts uz tiešraides raidījumiem, pauda politiķis Aivars Lembergs.

Viņš norādīja, ka Levita padomniece Sarmīte Ēlerte nesen par sasniegumiem apbalvoja vairākus žurnālistus, tostarp Spranci, Jaunalksni, Krēvicu, Lībeku, Spriņģi, Domburu, Ozoliņu, Streipu u.c.

“Un kāds brīnums – tieši šie žurnālisti pēdējos trīs mēnešus mani tā slavina, tā cildina, tā glorificē, ka es ietekmēju pilnīgi visu. Es esmu visur klāt. Bez manis nekas nenotiek. Paldies, mīļie, žurnālisti. Pārspīlēts, bet ko darīt,” ironiski izteicās Lembergs.

Īpaši viņš izcēla Domburu, kurš uztaisījis jau kuro raidījumu par viņu. “Aivars Lembergs tiek aicināts? Nē. Neviens no šiem žurnālistiem Aivaru Lembergu neaicina. Jo viņi no Aivara Lemberga klātbūtnes mīž,” skarbi izteicās Lembergs.

“Kāpēc? Tāpēc, ka Aivars Lembergs ar savu argumentēto viedokli viņu melus sasitīs lupatu lēveros. Tāpēc zākāt aizmuguriski ir daudz vienkāršāk – tā ir laba skola no Staļina, Gebelsa laikiem,” norādīja politiķis.

Viņš norādīja, ka, ja kādam žurnālistam tomēr ir drosme, viņš ir gatavs doties uz tiešsaistes raidījumiem. “Lai tad skatītāji vērtē, kura viedokli vairāk ticamības,” piebilda Lembergs.

-----------------------

Vai šos, nosauktos žurnālistus var saukt par žurnālistiem? Man sanāk, ka nevar! Par ko šiem doti tie ordeņi? Par ko?

23.septembris 2023 Atbildēt

Ja Lembergs būtu "tikai" ņēmis, prihvatizējis būtu pusbēda. ... ... Bet Lembergs atvilka to Meroni, tam Meroni tas komuņaka Lembergs atdeva to, kas varēja palikt vietējo īpašumā. ... Par to Meroni "apdāvināšanu" tas Lembergs jātiesā!!! ...

24.septembris 2023 Atbildēt

Te tika kritizēti Meroni atbalstītie politiķi. ... Bet pats Lembergs taču to Meroni padarīja bagātu - tad pats vien var sevi vainot par sastrādāto !!! ...

24.septembris 2023 Atbildēt

Tie citi (komuņaka Šķēle, putinists Šlesers...) jau nav labāki vai sliktāki, bet politiskie notikumi, valdības veidošana lika pieminēt to Lembergu. ... Bet nra protams atkal pamats slavēt komuņaku Lembergu. .. Visi citi slikti esot. ...

24.septembris 2023 Atbildēt

Tie "tovarišči" Lemberg, Šķēle, "Šļeser" taču veicināja Latvijas atkarību no Krievijas (tranzīts, krievu nauda...). ... Šitie protams teiks, ka vainojami citi, citi... ...

24.septembris 2023 Atbildēt

Uzņēmējs Lembergs :) Krautmanis var nosaukt kādu SIA, kuru šis maitasgabals ir nodibinājis un izveidojis par plaukstošu uzņēmumu. Varu uzreiz dot atbildi, ka nav tādu. Visi, kurus viņa pirksti skāruši, ir iztukšoti un nolaisti uz grunti

25.septembris 2023 Atbildēt