Komentāri: Negaidīts un šausminošs karš Izraēlā. Vai tas var skart Ukrainu un mūs?

Komentē 5

Raksts - īpaši tā nobeiguma secinājums - mudina domāt, ka Latvija būtu pasaules naba. vai vismaz svarīga Tuvo Austrumu lielvalsts, no kā atkarīgs arī Ukrainas un pat visas pasaules liktenis. Šī dzīvošana iedomu pasaulē drīz vien beigsies ar šausminošam paģirām, bet tad jau būs par vēlu. Loģika šajā tekstā ir vienkārši apbrīnojama: Irānai nepatīk Izraēla, Irāna sadarbojas ar Krieviju, tātad Krievija organizē arābu uzbrukumus, pierādījums: Hamas pārstāvju apmeklējums Maskavā. Vienīgais jēdzīgais teikums rakstā, ko autors diemžēl būs bez sajēgas pārkopējis no kautkurienes ir šis: Krievija konsultējas ar Izraēlu. Neaizmirsīsim, ka Krievija regulāri konsultējas ar Izraēlu. Tajā skaitā par karaspēka kustībām dažādos konfliktos. Un vispār ietekmīgas aprindas krievijā ir cieši saistītas ar ietekmīgām aprindām Krievijā. Un Ukrainas dēļ ASV protams nemazinās atbalstu Izraēlai. Kas te vēl ko šķaidīt tinti ar jausmām un spriedelējumiem?

8.oktobris 2023 Atbildēt

ietekmīgas aprindas krievijā ir saistītas ar ietekmīgām aprindām Izraēlā, laboju kļūdu

8.oktobris 2023 Atbildēt

Ziņās ir viena toņkārta- teroristi uzbrūk miermīlīgajai Izraēlas valstij.........Interesanti, kapēc, ja ukraiņi iebrūk Krievijas pilsētas nomalē, nošauj tur pārdesmit sievietes un bērnu, tad tā ir cīņa ar okupantiem. Ja saspridzina Krimas tiltu- cīņa ar okupantiem......Uzspridzina žurnālistes mašīnu-cīņa ar okupantie. Kapēc viņus nesauc par teroristiem? Vai kādreiz sagaidīsim patiesu analīzi par Ukrainu, Palestīnu,.....?Vai turpināsies vienkārša muldēšana?

9.oktobris 2023 Atbildēt

Ko tu murgo, Ukraina pirmā neuzbruka Krievijai . Kapēc gan Ukraina nevarētu atbildēt tik pat stipri, kā Izraela? To neļauj rietumu divkosība.Maskavu-Krievijas terorisma centru vajadzētu noslaucīt tā pat , kā tagad Gazu iznīcina. Saeima atzina Krieviju par terorisma atbalstītāju, no Maskavas ik pa laikam atskan tādi paši saukļi, kā no Hamas, uzmest atombumbu uz Baltiju, okupēt to. Mēs pat robežas nevaram aizvērt, turpinam tirgoties.

10.oktobris 2023 Atbildēt

Stulbs virsraksts, Ukrainā viss tas notiek, nogalināti desmitiem tūkstoši mierīgo iedzīvotāju. Veselas pilsētas noslaucītas no zemes virsas, Izraelā tā nav, Mariopole, Marinka, Bakmuta, Lisicanska, Avdejevka un vēl dažas,tās visas praktiski ir iznicinātas.Slepkavo gūstā saņemtos ukraiņus, tā pat kā tagad Izraelā, Ukrainā protams kreievu teroristi to dara ne tik atklāti, griez galvas nost, dzimumorgānus griež nost. Bet redziet rietumi negrib , lai Ukraina atbild tik pat stipri , kā Izraela, pasarg Dievs mest uz Maskavu- terorisma centru bumbas un šaut rietumu raķetes.

10.oktobris 2023 Atbildēt