Komentāri: Politisks konflikts ar bļaušanu: Saplūkušies Hosams Abu Meri ar LFAA izpilddirektori Kristīni Jučkoviču

Komentē 29

Darba jautājumos nav nekādas nozīmes Taviem intīmajiem sīkumiem: esi Tu sieviete vai neesi, māte vai nē, audzini meitu vai dēlu, vai savu raksturu...

12.janvāris Atbildēt

Tāda Jučkoviča- demagoģe, kas piesauc Stambulu un apelē ar ģimeniskumu, 100%, ka līdēja, viena no tiem asinsmaucējiem, kas mafijotai zāļu tirdzniecībai grandiozo peļņu ienes, kas atbalsta aptiekās zāļu piecenojumus par 1000 un vairāk procentiem. Piezīdusies, kā pati saka, neskaitāmām organizācijām un tikai par savu nevaldāmo mantkārību domā. Kā jau visa šī Latvijas pārbirokratizētā sistēma ar Ļauno Jenotību un bankām priekšgalā.

12.janvāris Atbildēt

Ja nevar profesionali atbildet veselibas ministram -tad sak appelet ,ka ir mate,izradas ari sieviete...un vel latviete ?kas ar to pateikts ?Zalu cenas Latvijas aptiekas ir nenormalas un ja sis cenas nesakartos ,tad tadai izpilddirektorei sava nespeja ka sievietei! ir jademisione,,

31.janvāris Atbildēt

Manuprāt problēma nav dzimums vai politika, bet gan Latvijas unikālā spēja atbildīgos amatos piesaistīt salašņas no ārvalstīm. Dažiem ministriem tiek prasīta vadības prasme un pieredze, citi paļaujas tikai uz Tuvo Austrumu nekulturālības ievazāšanu. Te nu būtu īsti vietā runāt par neprofesionālismu kā pamatu tam, lai ministrs ar steigu atkāptos. Viņš Latvijā atļaujas to, ko neviens viņam neļautu Libānā... Varu to teikt kā Tuvo Austrumu apceļotājs un ciešams arābu valodas pratējs (dzīvoju vietā, kur tā ir otra lielākā dzimtā valoda iedzīvotājiem, un pašlaik eju taisni libāniešu dialekta kursos....)

12.janvāris Atbildēt

Interesanti ka Pietiek.com gluži kā uz psūtījuma parādījies raksts par Hosamu kā galveno antisemītu. Jaunās vienotības kariņu un pavļutu draugi no reformistiem, kas Latvijā vārījušies simtos miljonu uz ielobēto obligāto “vairumtirgotāju” piecenojumu un “aptiekas” piecenojumu, kuru pēc tam valsts kompensē tieši zāļu tirgoņiem vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā, nevis pcientam, satraukušies ne pa jokam. Ar šiem abiem likumā ielobētajiem “garantētās peļņas” trikiem tā pati zāļu paciņa, kas Grieķijā maksā 5 eiro, Latvijā aptiekā var maksāt arī 25 eiro. Jo Latvijas valsts garantēti apmaksā bagātajiem zāļu tirgoņiem 25%, 50%, 75% un pat 100%, tērējot simtus miljonu maksājumiem zāļu tirgoņiem, kamēr Latvijā daudzi cilvēki slimo un mirst zāļu pārliekās dārdzības un nepieejamības dēļ. Kompensējamo medikamentu sistēmā korupcija rullē pilnā sparā. Šādi valsts kompensē tikai ap 1/10 daļu no Eiropā citās valstīs pieejamajiem medikamentiem. Kāda sagadīšanās - tieši tos, ko veiklie farmācijas darboņi izplata Latvijā. Izstrādāta pat vesela birokrātiska procedūra medikamentu reģistrācijai Latvijā, kura big farmas uzdevumā atsijā pārējās Eiropā tirgotās zāles kā Latvijas tautai “indīgas”, neskatoties uz to, ka Vācijā vai Francijā tās atzītas par nekaitīgām un nopērkamas turienes aptiekās. Es sagaidu ka Hosamu kā asinssuņi metīsies tagad lamāt par antisemītu un emocionālo varmāku visi Jaunās vienotības sabiedriskie mēdiji, lai likumā ielobētā netīrā valsts naudas aizpludināšanas shēma uz saujiņas farmācijas tirgus miljonāru kabatām turpinātos.

12.janvāris Atbildēt

Bez Hosama nebūtu iespējams shēmu likvidēt un barotni slēgt?

12.janvāris Atbildēt

Varu drīzāk piekrist tiem, kas domā, ka nevajag kā Hosams "izvirzīt prioritātes un vērtēt", cerībā šādi zāļu cenas samazināt par 15%. Vajag izbeigt to mākslīgo birokrātisko šķēršļu likšanu no ZVA puses un sadarboties ar zāļu ražotājiem un piegādātajiem no tā sauktajām trešajām valstīm. Zāļu cenas tad kritīs vismaz par 75%. Nevajag pieprasīt tik lielas nodevas par tiesībām izplatīt Latvijā zāles, jo Latvijas zāļu tigus ir samērā mazs. Daudzi zāļu izplatītāji vienkārši pagriež Latvijai muguru, jo viņiem pietiek ar plašākiem zāļu tirgiem citās valstīs. Ir jādomā nevis kā vairāk noplēst priekš valsts no zāļu piegādātājiem, bet gan kā vairāk lētāku un plašāku zāļu sortimentu dabūt priekš Latvijas pacientiem.

12.janvāris Atbildēt

Piekrist komentāram…

Zāļu tirdzniecība ir svētais grāls, būtībā valsts atbalstīts mafiozs grupējums, kas diktē cenas un kam nedrīkst pieskarties. Hosams laikam vēl nav apgaismots, kādas ērces piesūkušās un ēd pilnām mutēm no budžeta siles…Kā redzams Hosams laikam vēl nav savējais (vai nevar vienoties), lai attiecinātu Bībeles pantu: Lūdziet, un jums tiks dots, meklējiet, un jūs atradīsiet, klauvējiet, un jums tiks atvērts! Jo katrs, kas lūdz, saņem, kas meklē - atrod, un kas klauvē, tam tiek atvērts. Tikai savādākā nozīmē…

Latvija, zāļu ražotājiem, būtībā ir trešā valsts ar mazu noietu, attiecībā uz ko parasti zāļu ražotāji piemēro vēl izdevīgākus nosacījumu nekā lielām valstīm, ko mēs redzam… To apliecināja arī agrāk esošie konflikti, kad mūsu zāļu magnāti tirgoja mums paredzētās zāles civilizētās lielvalstīs, kur ražotājs bija noteici daudz augstāku cenu…

Kāpēc dusmas tieši Kristīnes k-dzei, nevainīgam jēram, kura gan jau strādā vaiga sviedros, lai mums būtu pieejamas “lētākas” zāles, nesavtīgi sadarbojas ar visiem un visur. Tomēr rada bažas vienīgais atbildes arguments - Stambulas konvencija. Kaut kas pēkšņi atkal mainījies lietišķajās attiecībās, kur feminisms, vienlīdzība utt. Ne tā paskatīsies uz pi..ru, tas bļaus par diskrimināciju, ne tā uz melnādainu – rasisms utt. purva dīvainīšus nepieminot. Vismaz tagad zinām, kam ir domāta Vienotības pieņemtā konvencija….Vienotības, pārteicos - sabiedriskie mēdiji nu pļaus…

Tiešām, lai kā tur ar privātpraksi utt., lai Hosamam izdodas…

13.janvāris Atbildēt

Ļoti labi. Stambula pirmo sitīs migrantu. Tagad vajag tikai sievietes, iesniegumu rakstītājas ;)

12.janvāris Atbildēt

Kā krievi saka, клин клинам вышибают (ķīli izsit ar ar otru ķīli).

12.janvāris Atbildēt

Tas glumais zalktis arī kā ārsts ir nekāds. Kolonoskopijā polipus atrada, bet paraugus noņemt nevīžoja. Nācās atkārtoti guldies zem narkozes un maksāt lielu naudu citam dakterim.

12.janvāris Atbildēt

Arā no Latvijas kopā ar abām lindām,lai libānā tirgo 'ministriņš"......

12.janvāris Atbildēt

Stridus var atrisinat vienkāršāk- atvert valsts vai pasvaldības aptiekas ( mazturīgajiem , hroniski slimajiem) , t.i, radīt konkurenci, lai tad lielais bizness darbojas ar savām augstajām cenām cik grib, un būs miers majās.

12.janvāris Atbildēt

Varbūt Osams redz,ka Latvijas aptiekās zāles,kuras ražotas Latvijā,piemēram Mildronāts ,maksā daudz par daudz? Iespējams,profesionāls cilvēks ,mediķis ,latvijas pilsonis, zin,ko dara? Pūlim tikai jābļauj. Ja vajag maksāt par dārgām zālēm - bļauj, cilvēks,kas grib panākt progresu zāļu izcenojumos - slikts...mazohisms Latvijā jau sen,kā ir sācies?

12.janvāris Atbildēt

Atvainojos,ka vārdu salikumā Latvijas pilsonis ,"Latvijas", ātrumā uzrakstīju ar mazo burtu!

12.janvāris Atbildēt

Iespējams, ka ministrs biku pāršāva pār strīpu, bet nu tie pēc tam sekojošie: "emocionālā vardarbība, atsaucoties uz Stambulas konvenciju, es kā sieviete un māte" ir pamatīgas nožēlas un nicinājuma vērti pļurkšķi!

12.janvāris Atbildēt

Risinot darba jautājumus,nav svarīgs ne ģimenes stāvoklis,ne tautība,ne dzimums.Kundze brauc auzās,jo neko citu nav ko teikt.Latvijā farmācijas bizness ir kā Indijas svētās govis-nedrīkst aiztikt.Cilvēki nav muļķi,salīdzina cenas-Latvijā tās ir ļoti augstas.Farmaceiti atrunājas ar mazo tirgu utt,bet pamats tam cits-sava personiskā peļna.Abu Meri ir aizskāris šīs Indijas govis un tagad dabūs trūkties.Ministram ieteiktu saglabāt mieru un savaldību,šī latviete ,māte un kas vēl nekas ir tikai sākums.

12.janvāris Atbildēt

Kāda nozīme, sieviete vai vīriete, latviete vai nelatviete, māte vai tēte, runa ir par darba lietām. Tad jau visu ko varēsim piesegt ar konvenciju!

12.janvāris Atbildēt

Paldies Dievam ka viņa ir latviete................

12.janvāris Atbildēt

Jā. No divām pusēm dodu priekšroku savējiem. Viss pārējais, ko šis vienotības darbonis sadarījis, ir bonusā.

12.janvāris Atbildēt

Abiniekam nervi netur. Viens ir irst no tālienes. Pavisam kas cits kad no paša prasa rezultātus. ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

12.janvāris Atbildēt

Šādi, tā saucamie "smaidiņi", katra sava "dējuma" noslēgumā, raksturīgi kāda cita, liberastiska, sevi par vadošo dēvējoša portāla štata troļļiem!

12.janvāris Atbildēt
Andris Briedis > kalamburs

Tien nav smaidiņi. Tas ir rēciens. Bet paldies - vismaz kāds lasa manis rakstīto. Pat es nelasu. ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

12.janvāris Atbildēt
Kalamburs > andris.briedis

Uzliki sev uz cepures brūnu un kūpošu, un tagad jūties varens, ka pats nelasi savus murgojumus?

Klauns!

12.janvāris Atbildēt

Nu re! Jaunā Vienotība un ZZS var tagad papriecāties par saviem darba rezultātiem. Ko ta līdz jūsu bīdītā konvencija? Ta daudzi jūsu partijas pārstāvji un atbalstītāji ir agresori... Emocionālā agresija nav mazāk sāpīga kā fiziskā.

12.janvāris Atbildēt

Sāc drukāt iesniegumus! Lai taisnība uzvar....

12.janvāris Atbildēt

latviešiem teiciens , jo sūdu kustina , jo tas smird, ar sūdu jāsadarbojas, tad trūkumu nezināsi - re kā anda - dzīvoja ar farmāciju kā cimds ar roku, visas shēmas bez korupcijas piesmakas, jo tās latviešu valsti nav, a Osams pienācējs, nezin vietējos apstākļus, skatās tikai cenas aptiekās - muļķis.

12.janvāris Atbildēt

Andiņa tagad, varonības saēdusies, "sakārtos" arī izglītību.

12.janvāris Atbildēt

Vai tik nav rads Osamam bin Ladenam? Spices pastalām jāsāk gatavoties pāraut pastalas!

12.janvāris Atbildēt