"Neatkarīgā" iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 11. līdz 17. jūlijam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Segliņa un Andžāns, Vasiļjevs un Heinrihsone, Nastavševs un Antoņenko, Bahs un Vasks.

4.lapa

«Sansusī» četru slāņu kultūras deserts Cēsīs

Sestdienas, 11. jūlija, vakarā «Sansusī» radošā komanda aicina cēsiniekus un Cēsu pilsētas viesus iesaistīties radošā provokācijā jeb baudīt kultūras desertu četros slāņos norisē «Vakars Cēsīs» - Ruckas rezidenču centra pagalmā (Piebalgas ielā 19).

Sapludinot Bahu ar Vasku, blakus liekot klavesīnu un klavieres, griežoties ap savu asi, varbūt pat smejoties un bezrūpīgi lēkājot. Tie būs četri spilgti uzliesmojumi vienā vakarā.

Vakara oficiālā daļa sāksies pulksten 18 pēc «Sansusī» laika ar Ievas Salietes klavesīna mūzikas koncertu, kurā apvienosies baroka un mūsdienu skaņdarbi.

Vakaru turpinās Krišjāņa Santa un Ievas Gaurilčikaites laikmetīgās dejas izrāde «Labrys» - tā rada mānīgu iespaidu, ka ir saprotami organizēta, tomēr tajā ļoti ātri varēs apmaldīties.

Pilnīgākai emociju gammai trešajā deserta kārtā būs mūziķu «kautiņš», kurā sacentīsies pianisti - «trakulis» Ēvalds Lazarevičs un šarmantā «kautiņu čempione» Agnese Egliņa.

Un tad, lai piedzīvoto absorbētu, lēkāšana - tradicionālā «Sansusī» 20 minūšu diskotēkā, kurā par mūziku gādās DJ Platons Buravickis.

Septītais festivāls «Sansusī» Aknīstē šogad notiks no 7. līdz 9. augustam. Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojums pandēmijas Covid-19 dēļ, šogad festivālu klātienē varēs baudīt ierobežots skaits apmeklētāju, vienlaikus festivāla robežas būs neierobežoti paplašinātas ar tiešraidēm digitālajā vidē.

*Ieeja - no pulksten 17.

Biļetes iepriekšpārdošanā «sansusi.lv» un 11. jūlijā arī norises vietā.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā