Elitas Veidemanes intervija ar Juri Rudevski ieinteresē ārvalstu presi

Angļu valodā iznākošā žurnāla “The European Conservative” jaunākajā drukātajā izdevumā ir iekļauta arī Elitas Veidemenes intervija ar juristu Juri Rudevski, kas Neatkarīgajā bija publicēta jūlija sākumā. “Mēs intervijā runājām par pasaules universitāšu krīzi, kas radusies, “pateicoties” kultūrmarksisma uzplaukumam, par joprojām trakojošo neprāta cunami un mūsu politiķu diendusu,” atklāj Elita Veidemane.
©Ekrānšāviņš

“The European Conservative” ir drukāts un tiešsaistes izdevums, kas publicē rakstus, esejas, intervijas un pārskatus, kuri atspoguļo dažādās konservatīvo, tradicionālistu, reakcionāro un labējo idejas Eiropā un visā pasaulē. “Mūsu intereses galvenokārt ir intelektuālas, akadēmiskas un teorētiskas. Visi viedokļi, kas izteikti mūsu izdevumā, ir tikai autoru viedokļi,” skaidro “The European Conservative”.

Drukātais izdevums pēdējos gados iznāk tikai reizi gadā - parasti vasarā vairāk nekā 100 lappušu biezumā. Jaunākajā drukātajā “The European Conservative” izdevumā ir pārpublicēta arī kolēģes Elitas Veidemanes intervija ar Francijā dzīvojošo latviešu juristu, tiesību zinātņu doktoru Juri Rudevski.

“The European Conservative” šo interviju savās slejās izvēlējās iekļaut gan satura, gan arī abu sarunu biedru personību dēļ. “Juris Rudevskis ir Latvijas jurists, kurš dzīvo un strādā Francijā. Ar savu plašo starptautisko pieredzi viņš bieži komentē juridiskus, filozofiskus un politiskus jautājumus. Elita Veidemane ir Latvijas žurnāliste un mediju personība. Šī intervija sākotnēji tika publicēta latviešu valodā laikrakstā Neatkarīgā 6. un 7. jūlijā,” intervijas pieteikumā skaidro “The European Conservative”.

Šajā žurnālā intervija ir iztulkota angļu valodā. Latviski Elitas Veidemanes intervija ar Juri Rudevski ir izlasāma šeit: Juris Rudevskis: Politiķi ir pārēdušies ar varu un guļ diendusu

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā