Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 19. līdz 25. septembrim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Zvīgulis un Vimba, Tiguls un Jančevskis, Krauze un Dž. Dž. Džilindžers, Čehovs, Čaklais un «Čello Cēsis»

3.lapa

Humorists Valters Krauze Saldū, Rīgā, Viesītē un Madonā

Publicitātes foto

Šoruden uz saviem radošajiem autorvakariem aicina TV zvaigzne, aktieris, pasākumu vadītājs un vienkārši lielisks cilvēks Valters Krauze.

«Šo divdesmit gadu laikā dažādos TV raidījumos esmu daudz ironizējis par politiku, politiķiem, valstī notiekošo un ikdienišķām netaisnībām. Savā autorvakarā vairāk pasmaidīšu par sevi, savu pieredzi, neveiklām situācijām un notikumiem, kurus pats esmu izdzīvojis, bet aizmirst nevaru,» Valters Krauze nedaudz ieskicē, kas būs dzirdams šajā programmā.

Tūkstošiem cilvēku ir smējušies par viņa jokiem, atbildējuši līdz ar viņu uz nopietniem jautājumiem TV šovā «Es mīlu tevi, Latvija», priecājušies viņa vadītajos TV šovos, pasākumos un kāzās. Ir pienācis brīdis, kad Valters Krauze ar šiem stāstiem dalīsies ar skatītājiem:

10. septembrī pulksten 19 - Saldus Kultūras paviljonā,

24. septembrī pulksten 19 - VEF Kultūras pilī,

26. septembrī pulksten 19 - Viesītes Kultūras pilī,

2. oktobrī pulksten 19 - Madonas Kultūras namā.

Ar muzikālajām ilustrācijām Valtera Krauzes stāstus papildinās pianists Juris Kristons.

*Pasākuma rīkotāji - kompānija «Forte Production». Biļetes uz Valtera Krauzes autorvakariem var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā