TOP5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

3.lapa

Latvijai nav jāsaka migrantiem "welcome"!

CĒLOŅI UN SEKAS. Abubakers Mohamads Avads tika uzņemts Zviedrijā. Saņēma pilsonību. Viņš to atmaksāja ar veikalu zādzībām, narkotiku noziegumiem, seksuālu uzmākšanos, izvarošanām un beigu beigās arī slepkavību. Sodam ir jābūt taisnīgam un bargam. Nianse tikai tāda, ka tagad šo Zviedrijas uzlūgto slepkavu un izvarotāju, visticamākais, līdz mūža beigām uzturēs nodokļu maksātāji / Foto no krimināllietas materiāliem

Eiropas Komisija nākusi klajā ar piedāvājumu jaunajiem mehānismiem nelegālo migrantu sadalīsanai dalībvalstu starpā, Grieķijā vairākas nevalstiskās organizācijas apsūdzētas spiegošanā par labu noziedzniekiem un palīdzībā cilvēku kontrabandistiem. Zviedrijā sākusies pēdējā laika skaļākā prāva pret slepkavu un izvarotāju Abubakeru Mohamadu Avadu. Izvēloties turpmāko valsts stratēģiju attiecībā uz nelūgtajiem viesiem, šīs ir kopsakarā vērtējamas norises.

Pirms pāris nedēļām neliela entuziastu grupa pie Brīvības pieminekļa sludināja patvēruma piedāvāšanu migrantiem no Grieķijas salām. Tiem Āfrikas un Āzijas valstu iedzīvotājiem, kas, pērkot noziedznieku un noziedzīgu sabiedrisko organizāciju pakalpojumus, nelegāli ieradušies Eiropas Savienībā labākas dzīves meklējumos. Viens no velkamistu plakātiem angliski vēstīja “Gatavojiet istabas bēgļiem”, uz cita bija rakstīts “Mums ir gana vietas” . Vēl trešais lakoniski aicināja “Reffugees welcome”. Taču neviens plakāts nevēstīja ‒ Abubakers Mohamads Avads ir izvarotājs un slepkava. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Latvijai nav jāsaka migrantiem "welcome"!

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā