TOP5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

2.lapa

Vai Jaunā Rīgas dome zags vēl šausmīgāk?

Rūta Kalmuka/F64

Ir beidzot sanākusi pirmā Rīgas domes sēde, un vinnējušās partijas ir sadalījušas savus ietekmes areālus. Redzams uzreiz, ka Jaunā konservatīvā partija (JKP), kas tik tikko ietika domē, ir dabūjusi neproporcionāli pārāk daudz varas, bet nu tas laikam ir saistībā ar pārējo koalīcijas ļaužu bailēm no huligāniskās partijas, kura visus terorizē.

Viens no iepriekšējās domes gāšanas pamatjautājumiem bija pārmērīgā, ja tā var teikt, zagšana. Par to, vai tā bija zagšana vai kā citādi to saukt, juristi vēl strīdēsies, bet bija manāms, ka par dažiem pakalpojumiem rīdzinieki stipri pārmaksā - par pīkstināmajām sabiedriskā transporta kartēm, par kaut kādiem nesaprotamiem namu pārvaldnieku pakalpojumiem, kuru nav bijis, un tā. Izrādījās arī, ka Rīgas vara kaut kādā interesantā veidā atalgo savus partijas biedrus, draugus, radus, radu radiniekus un viņu paziņu pusdraugus, kaķu un suņu draugus, iekārtojot viņus par padomniekiem “Rīgas satiksmē”. Par to mēs vēl nezinām - varbūt viņi vēl kaut kā attaisnosies un pierādīs, ka sviedraini strādājuši un nav saņēmuši savas algas par neko. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Vai Jaunā Rīgas dome zags vēl šausmīgāk?

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā