"Tulikivi" krāsnis - labākais siltums jūsu mājām

Vai esat kādreiz aizdomājušies par siltuma patieso dabu? Silts mājoklis ne vienmēr korelē ar gadalaiku, jo arī vasaras, pavasari un rudeņi Latvijā mēdz būt dažādi, taču vissvarīgākais siltums ir ziemā. Šī ziema daudzus pārsteidz nesagatavotus, jo tik liels sals pēc vairākām siltām ziemām mums jau ir piemirsies. Sals ziemā nav neparasta parādība, bet gan normāls process, ar ko jārēķinās ilgtermiņā, tāpēc nekad nav par vēlu domāt par labsajūtu un omulību savā mājoklī arī tad, kad aiz loga termometra stabiņš nepielūdzami slīd uz leju, gaudo vējš un virpuļo sniegputenis. Iekursim krāsni, klausīsimies pagaļu sprakšķēšanā, lūkosimies liesmu mēļu dejās un sajutīsim maigu siltuma pūsmu.
29.01.2021. Publicitātes materiāls Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 
©Publicitātes foto

Šis ir stāsts par siltumu, ko kādreiz loloja mūsu vecvecāki, savukārt desmitiem paaudžu pirms mums senie cilvēki - akmens un uguns pavēlnieki. Tieši šīs divas dabas stihijas satiekas “Tulikivi” ziepjakmens kamīnkrāsnīs. Jūsu uzmanībai piedāvājam 8 iemeslus, kuri pārliecina tik stipri, ka jūs vairs nevelēsieties sildīt savu mājokli ne ar ko citu, izņemot “Tulikivi”, tāpat, kā to dara vairāk nekā 300 000 laimīgu mājsaimniecību visā pasaulē.

Siltumnoturības noslēpums slēpjas akmenī

Pirmā kamīnkrāšņu kvalitāte meklējama to unikālā dabiska materiāla īpašībās. Talka magnezīts jeb tautā dēvētais ziepjakmens, “karstais” jeb “Tulikivi” akmens tiek iegūts no pasaulē lielākā, vērtējot pēc iežu kvalitātes, labākā karjera, Somijas pilsētā Juuka. Augsts blīvums, siltumvadāmība un īpatsvars, kā arī liela magnēzija koncentrācija padara akmeni īpaši noturīgu pret temperatūras svārstībām. Šīs fizikālās un ķīmiskās akmens īpašības padara krāsni par efektīvu siltumenerģijas nesēju. Salīdzinājumā ar parastajiem kamīniem, dabiska ziepjakmens krāsns „Tulikivi” spēj akumulēt vairākkārt lielāku siltuma enerģijas daudzumu. Attiecīgi, jo lielāka ir krāsns masa, jo lielāku telpu platību tā spēs uzsildīt un ilgāk šo siltumu izplatīt.

Ekoloģisks siltuma avots

Otru svarīgāko iezīmi raksturo paša siltuma īpašības. Tas ir ekoloģisks siltums, jo kurināšanas laikā netiek sadedzināts liels apjoms gaisa. Līdz ar to tas telpā nepaliek sauss un sasmacis, bet gan saglabājas svaigs. Turklāt gaisā neceļas putekļi, kas ir īpaši svarīgi cilvēkiem ar tieksmi uz alerģiju. Siltums ir maigs un starojošs, tas izplatās vienmērīgi kā telpā, tā laikā - pa visu mājas platību, no grīdas līdz griestiem. Pēc 2 līdz 3 stundu kurināšanas siltums no krāsns izplatīsies līdz 48 stundām.

“Tulikivi” - tā ir ekoloģija un rūpes par apkārtējo vidi. Malkas apkure ir dabiskākais apkures veids. Sadegot tā izdala tādu pašu oglekļa dioksīda daudzumu, kā kokam satrūdot dabiskā veidā. “Tulikivi” krāsnis atbilst visstingrākajām ekoloģiskām, CO2 un putekļu daļiņu izmešu normām, kas tiek ieteiktas visās pasaules lielākajās pilsētās un nosaka pieļaujamo kaitīgo izmešu daudzumu apkārtējā vidē. Mēs rūpējamies par ekoloģiju un regulāri nodarbojamies ar tīrās sadegšanas tehnoloģijas attīstīšanu un ieviešanu. Virpuļveida kurtuve ir viens no “Tulikivi” patentētajiem izgudrojumiem, kura īpatnība ir tajā, ka gāzes kurtuvē aizkavējas uz ilgāku laiku un pēc sekundārās gaisa padeves tiek gandrīz pilnībā sadedzinātas. Rezultātā palielinās ne tikai degšanas efektivitāte, bet arī tās tīrība. Degšanas produktu emisijas ir minimālas, kas atbilst visstingrākajiem Eiropas standartiem.

Droša un neatkarīga

“Tulikivi” ir neatkarīgs un uzticams sabiedrotais, turklāt augošo dabasgāzes cenu apstākļos ekonomiski izdevīgākais siltuma avots - svarīgākais ir nodrošināt malku un sērkociņus. Akumulējošā krāsns funkcionēs neatkarīgi no laika apstākļiem, gāzes cenas un pieejamības vai elektrības padeves pārtraukumiem. Tas sniedz proporcionāli ideāli izdevīgu minimālu malkas patēriņu ar maksimāli iegūstamu siltumu. Pateicoties patentētai degšanas tehnoloģijai un dūmu kanālu konstrukcijai, efektivitātes koeficients sasniedz 90% un jums pietiek ar pāris malkas klēpjiem, lai krāsni izkurinātu. Tajā pašā laikā, tā ir lieliska alternatīva apkure privātmājās vai dzīvokļos ar dūmvadiem, kas ievērojami samazina pamatapkures izdevumus.

Krāsns - mājokļa sirds

Tā ir tradīcija. Tas ir dzīves stils. Tā ir atmosfēra. Mājas omulības un īstu ģimenes vērtību simbols. Tā ir daļa no mantojuma, ko saņems jūsu mazbērni kopā ar vecmāmiņas receptēm, ko tik viegli, ātri un garšīgi varēs pagatavot krāsns kurtuvē, kad izdegs malka. “Tulikivi” ir izdevīga ilgtermiņa investīcija jūsu mājokļa nākotnē, jo šāda veida krāsns kalpošanas laiks ir neierobežots.

Iederas jebkurā interjerā

“Tulikivi” dizain ir efektīgs un lakonisks vienlaikus, lai iederētos visdažādākā mājokļa interjerā, sākot ar klasisku, beidzot ar modernu iekārtojumu. Ziepjakmens estētiskās kvalitātes ir tik augstas, ka vēsturiski tas pat tika izmantots ziemeļvalstu galvaspilsētu skaistāko ēku fasādes rotāšanā. Savukārt jaunākā “Tulikivi” ” krāšņu līnija “Karelia” ir īpaša ar līdz šim nebijuša izmēra stikla durtiņām, lai vērot liesmas spēli būtu vēl patīkamāk, bet dubultais stikls padara tās vēl drošākas bērniem. Krāsns siltumu var un vajag izmantot maksimāli: veselīgas maltītes pagatavošanai ietilpīgajā kurtuves daļā vai cepeškrāsnī.

“Tulikivi” jaunievedums - daudzveidīga akmens apstrādes izvēle un iespēja pašam kombinēt savas krāsns konfigurāciju. “Karelia” sērijas virsmām var izvēlēties četrus efektīgus dizaina veidus - no klasiski gludām līdz grafiski strukturētām. Kopumā zīmola modeļu sortimentā ir vairāk nekā 100 variācijas, un tajā iekļaujas Latvijas pircēju iemīļotas virtuves plītis ar cepeškrāsnīm, kamīni un pirts krāsnis.

Nevainojams serviss

Visbeidzot, tā ir augsta skandināvu servisa kultūra. “Tulikivi” pārstāvniecība Latvijā SIA “Akmens krāsnis” nodrošina saviem klientiem pilnu pakalpojumu spektru. Palīdzību optimālā krāsns modeļa izvēlē tieši jūsu mājās un bezmaksas konsultāciju izbraukumā uz objektu līdz uzstādīšanai, kas ir iekļauta jūsu krāsns cenā. Kompānija var piedāvāt papildu pakalpojumus: no veca kamīna demontāžai līdz dūmvada ierīkošanai un topošās krāsns uzstādīšanas vietas sagatavošanai. Turklāt “Tulikivi” vienmēr uzturēs saikni ar klientu arī pēc piecu gadu tehniskās garantijas termiņa beigām.

UZZIŅAI

www.tulikivi.lv

SIA “Akmens krāsnis”

Rīga, Pulkveža Brieža 43 Tālr.: 67381149; 26781055

APMAKSĀTA PUBLIKĀCIJA

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā