Komentāri: Vilipsona dzīvoklis pienākas VID

Komentē 4

Būs jāslēdz ar VID īres līgums.

27.februāris 2021 Atbildēt

Ļoti labs pagaidu variants. Bet aicinātu sabiedrību aktīvi iesaistīties Latvijas pilsoņu tiesību aizstāvībai, ta Vilipsons nav ne pirmais ne pēdejais. Mēs katrs varam iekrist tādās valsts izliktās lamatās, kur smagas valsts sistēmas kļūdas tiek pārliktas uz atsevišķu pilsoņu atbildību. Saorganizēt akciju, ka vienu dienu bombordējam prezidenta, ministru prezidenta, tieslietu ministra mājas lapas, e-pastus, telefonus, ar konkrētu aicinājumu izbeigt teroru pret Latvijas pilsoņiem un to īpašumiem. Gaidām precīzākus norādījumus no jaunajiem politiskajiem spēkiem un to aktīvistiem. Mēs varam uzvarēt tikai visi kopā viens par visiem un visi par vienu, kas ebreju tautas gudrība.

27.februāris 2021 Atbildēt
īpaši stulbs > cielava

Par to jau varas vīri arī ierunājās, ka vajadzēšot taisīt grozījumus likumdošanā, bet vienlaikus brīdināja, ka līdz ar to notāru pakalpojumu izcenojumi trīskāršotos. Lūk, kā! :)

27.februāris 2021 Atbildēt

Nu briniskigi Latvijas vaditaji.Pasi izgudro ka taisit reketu super. Vieni uztaisa viltotus dokumentus un iegust naudu. Otri nopirkto mantu tulit atnem un saimnieko talak. Vai te nav skaidrs ka rikojas viena organizacija? Katrai brigadei savs darba laucins.

27.februāris 2021 Atbildēt