TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

2.lapa

Kariņa histērija plosās Latvijā

Ekrānšāviņš no lsm.lv

Patlaban valstī plosās pret Covid-19 nevakcinēto epidēmija, šādu viedokli otrdien valdības sēdē pauda Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Uzklausot aktuālāko informāciju par epidemioloģisko situāciju valstī, premjers secināja, ka valstī sāk plosīties pret Covid-19 nevakcinēto epidēmija, tāpēc būtu nepieciešams skaidrāk informēt nevakcinēto sabiedrības daļu, ka patlaban slimnīcās nonāk pret Covid-19 nevakcinētie iedzīvotāji.

Frāze “nevakcinēto epidēmija” nav Kariņa paša izgudrota, bet nošpikota no ASV Slimību kontroles un profilakses centra direktores Rošelas P. Valenskas, kura tā runāja jūlijā. Un vēl viens otrs politiķis pasaulē ir tā izteicies. Arī Krišjānis Kariņš nav spējis izmantot brīnišķīgo iespēju paklusēt un nekacināt sabiedrību, kura jau tāpat ir gana sakacināta.

Katra uzbrukšana, spiediens, pārspīlējums drīzāk rada pretēju efektu - ir daudz cilvēku, kuru acīs premjera tēls vairs nav īpaši populārs. Ja kaut ko sludina, aicina vai draud nepopulārs tēls, tad arī vakcinācija no tā necik populārāka nekļūst.

Kariņa histērija plosās Latvijā

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā