TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti un skatītākie raidījumi – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

4.lapa

Ērika Eglija-Grāvele: Emocijas uzmet kūleni

Gints Ivuškāns/F64

«Man patīk latviešu filmas, un «Limuzīns Jāņu nakts krāsā» ir viena no manām TOP filmām. Vismaz vienreiz gadā es to noteikti noskatos. Lai arī zinu jau katru nākamo kadru, ikreiz to skatos kā no jauna. Un man neapnīk, jo - tik ļoti foršs, dzīves īsts un aizkustinošs ir šis stāsts,» saka Dailes teātra aktrise Ērika Eglija-Grāvele. Līgo vakarā viņa būs Cēsu novada Raiskumā, kur no pulksten 18 Raiskuma parkā notiks vērienīgas svinības «Līgo Raiskumā» un izskanēs filmai «Limuzīns Jāņu nakts krāsā» veltīts koncertuzvedums.

Koncertuzvedumā dažādu paaudžu aktieri ar dziesmām atgriezīsies filmas «Limuzīns Jāņu nakts krāsā» mājās Raiskumā, kur pirms vairāk nekā 40 gadiem uzņemta leģendārā filma.

Šajā vakarā būs iespēja gan noskatīties režisora Jāņa Streiča leģendāro un visu paaudžu skatītāju iemīļoto filmu un godināt režisoru 85. dzimšanas dienā, gan tikties ar Latvijas teātru dziedošajiem aktieriem, gan populārām grupām. Pasākuma goda viesi būs izcilie latviešu aktieri, kuri piedalījās filmā.

Aktrise Olga Dreģe, gaidot svētkus, saka: «Zāļu vakarā mātes un meitas ir vienādas. Visas var kailas izģērbties un ripināties pa dziedinošu rasu. Tā ir svētība, tā ir veselība, tā ir paļāvība mūsu spēkam, mūsu sievišķīgajam stiprumam.»

Ieeja pasākuma norises vietā - no pulksten 18, kad ikvienam būs iespēja darboties vainagu pīšanas darbnīcā, baudīt gardus ēdienus, Jāņu sieru, atspirdzinošus dzērienus un skaisto skatu uz Raiskuma ezeru. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Ērika Eglija-Grāvele: Emocijas uzmet kūleni

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā