Neatkarīgās angliskā varianta lasītākie raksti pēdējo divu nedēļu laikā

Divu nedēļu laikā lasītākie Neatkarīgās raksti angļu valodā – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

3.lapa

Kā priekšvēlēšanu periodā rakstīt par Latvijai naidīgu politiku

Publicitātes foto

Latvijā ir sācies priekšvēlēšanu aģitācijas periods, kas ierobežo pētniecisko un analītisko žurnālistiku. Lai avīzes slejās aicinātu nekavējoties slēgt valstī vienīgo atklāti prokremliski orientēto politisko spēku, kas atbalsta Krievijas iebrukumu Ukrainā un neatzīst Latvijas okupācijas faktu, šis raksts būtu jāapmaksā pašam autoram kā nesaistītajai personai. Citādi paust vērtējumu, kas balstīts faktu analīzē, ir aizliegts. Tas ir absurds.

How to write about anti-Latvian policies in the run-up to the elections

Latvia has entered a period of pre-election campaigning, which limits investigative and analytical journalism. In order to call for the immediate closure of the country's only openly pro-Kremlin political force, which supports Russia's invasion of Ukraine and does not recognize the fact of Latvia's occupation, this article would have to be paid for by the author himself as an outsider. Otherwise, it is forbidden to express an opinion based on an analysis of the facts. This is absurd.

Visu rakstu latviski var izlasīt šeit

Visu rakstu angliski var izlasīt šeit

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā