Neatkarīgā iesaka: TOP10 notikumi kultūrā no 3. līdz 9. decembrim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Naumova, Osokins un Ponomarjovs, Eņģele un Purmaliete, Lūriņa un Tutas piparkūku sirds

3.lapa

Tutas «Piparkūku sirds»

Bērnu iemīļotā seriāla «Tutas lietas» varoņi decembrī ar Ziemassvētku koncertu «Piparkūku sirds» apceļos astoņas Latvijas pilsētas.

Tutai, Lapsai, Fenekam un Āpsītim uz skatuves pievienosies arī Tutas dziesmu autore un dziedātāja Laura Polence kopā ar mūziķu ansambli, kas bērniem un viņu vecākiem sagādās neaizmirstamu muzikālu piedzīvojumu.

Jau atkal tuvojas Ziemassvētku laiks, un Tuta aicina visus mazos fanus uz koncertu «Piparkūku sirds», kas sildīja daudzu bērnu un vecāku sirdis arī pagājušajā gadā. Tā kā ne visiem izdevās apmeklēt koncertu, bet citi izteikuši vēlmi to redzēt atkārtoti, arī šogad Tuta kopā ar draugiem Lapsu, Feneku un Āpsīti aicinās uz kopīgām dziesmām, dejām un sirsnīgiem Ziemassvētkiem. Koncerti notiks Siguldā, Krustpilī, Valmierā, Jelgavā, Rīgā, Rēzeknē, Cēsīs un Liepājā.

Koncertā bērni varēs klausīties un dziedāt līdzi sev jau zināmajām Tutas dziesmiņām, kā arī citām Ziemassvētku dziesmām - sākot ar latviešu tautasdziesmām un beidzot ar pasaulslavenām svētku melodijām.

Koncerta muzikālo sastāvu papildinās dziedātājas Beāte Zviedre, Elīna Ose un Madara Orola, kā arī Staņislavs Judins (kontrabass), Rihards Goba (ģitāra), Rūdolfs Dankfelds (bungas), Ernests Mediņš (perkusijas), Oskars Ozoliņš (trompete) un Laura Rozenberga (trombons). Koncerta horeogrāfiju veido Rolands Meržejevskis, bet tā režisore ir Marta Selecka.

Koncerti notiks: Siguldā, kultūras centrā «Devons» (3. decembrī), Krustpils kultūras namā (4. decembrī), Valmieras kultūras centrā (17. decembrī), Jelgavas kultūras namā (19. decembrī), Rīgā, Nacionālajā teātrī (25. un 26. decembrī), Rēzeknē, Latgales vēstniecībā «Gors» (27. decembrī), Cēsīs, koncertzālē «Cēsis» (28. decembrī) un Liepājā, koncertzālē «Lielais dzintars» (29. decembrī).

Koncerts paredzēts bēriem vecumā no 1 līdz 7 gadiem, tā ilgums būs 50 minūtes.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā