Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 18. līdz 24. februārim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Osokins un Antoņenko, Daņiļevičs un Špicberga, Vilsons un Vilsons, Hermanis un 16 balerīnas

3.lapa

Tikšanās ar pianistu Andreju Osokinu

Publicitātes foto

Trešdien, 22. februārī, pulksten 18.00 Rakstniecības un mūzikas muzeja kultūras telpa “Tintnīca” aicina uz tikšanos ar pasaulslaveno pianistu Andreju Osokinu (attēlā).

Sarunu vadīs muzikoloģe Liene Jakovļeva.

Kultūras telpas “Tintnīca” moto ir: vieta jaunai pieredzei un nozīmīgām sarunām. Pasākuma līnijas “Melomānu salons”, “Literatūras viesistaba” un “Tintnīca bērniem”, kā arī pavisam drīz - “Tintnīca Sapņotājiem”, kas orientējas uz jauniešiem, ir ciešā sasaistē ar galvenajiem muzeja krājuma virzieniem - literatūru un mūziku, tādējādi veicinot nozīmīgu pagātnes, tagadnes un nākotnes kultūras procesu iepazīšanu caur interesantām personībām, neparastām perspektīvām un jauniem atklājumiem.

Šā mēneša viesis - Andrejs Osokins, kurš plūcis laurus pasaules nozīmīgākajos pianisma konkursos, un kritiķu vērtējumā pianistam piemīt “hipnotizējoša personības pievilcība, plaša un ekspresīva skaņu krāsu palete, kā arī neparasti pārliecinoša dažādu mūzikas stilu izjūta”. Pianists saņēmis vairākus nozīmīgus apbalvojumus, tai skaitā Londonas Karaliskās mūzikas akadēmijas goda apbalvojumu - Akadēmijas Asociētā biedra statusu (2018).

Pieteikšanās: https://ej.uz/28hc. Vairāk informācijas muzeja mājaslapā www.rmm.lv.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā