Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 4. līdz 10. martam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Šimkus un Mitrohins, Rukšāne un Judina, Eņģele un Purmaliete, Ļisova un Plotņikova

4.lapa

Dzied, māsiņa!

Publicitātes foto

Trešdien, 8. martā, plkst. 19.00 VEF Kultūras pils Kamerzālē uz koncertu “Dzied, māsiņa!” aicina skanīgo balsu īpašnieces Anta Eņģele un Laila Ilze Purmaliete (attēlā).

Anta Eņģele un Laila Ilze Purmaliete aicina kopā atzīmēt 8. martu, pavasara tuvošanos un dueta jaunā albumā iznākšanu! Nepalaidiet garām iespēju kopā to visu nosvinēt! Noteikti būs arī sadziedāšanās un dažādi muzikāli pārsteigumi.

“Pirmoreiz ar Antu satikāmies Anglikāņu baznīcā, tas bija pasen un tolaik dziedājām katra atsevišķi. Mūs kopā saveda pandēmija. Mūsu lauku mājas ir netālu: Antai Mazsalacā, man - Korģenē, un uz mēģinājumiem mēs satikāmies pa vidu, katra braucām 25 kilometrus. Braucu cauri mežiem, pāri upēm - tas ir ļoti skaists ceļš,” atminas Laila Ilze Purmaliete. Abas kopā jau daudz koncertējušas, un klausītāji vairākkārt jautājuši, vai ir iespējams iegādāties arī viņu kopīgi izpildīto dziesmu albumu. “Tad nu esam to radījušas - esam ierakstījušas 18 optimistiskas, liriskas un dvēseli dziedinošas dziesmas, un ne tikai pavasarī, bet arī vasarā ar šo programmu dosimies pie saviem klausītājiem visā Latvijā.”

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā