Komentāri: Zvaigžņu koncertsezona sākusies: pie mums – Robijs Viljamss un "Måneskin", pie kaimiņiem – The Weeknd, "Depeche Mode" un "Rammstein"

Komentē 2

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

4.marts 2023 Atbildēt

“Ja atzīstamies savos grēkos, tad viņš ir uzticams un taisns un mums piedod grēkus, un šķīstī mūs no visas netaisnības.”

“Bet es jums saku: dzīvojiet Garā, tad jūs neļausieties miesas iegribām. Jo miesa iekāro pretēji Garam, bet Gars – pretēji miesai. Tādēļ ka tie abi stāv viens otram pretī, jūs nevarat darīt visu, ko gribat. Ja Gars jūs vada, jūs neesat zem bauslības. Miesas darbi ir skaidri redzami, tie ir: netiklība, nešķīstība, izlaidība, kalpošana elkiem, pūšļošana, ienaids, ķildas, greizsirdība, dusmas, patmīlība, nesaticība, šķeltniecība, skaudība, dzeršana, dzīrošana un tamlīdzīgas lietas, par kurām es jūs tagad brīdinu, tāpat kā jau iepriekš esmu jums sacījis: tie, kas tādas lietas dara, Dieva valstību neiemantos.

Bet Gara auglis ir: mīlestība, miers, prieks, izturība, krietnums, labestība, uzticamība, lēnprātība, savaldība. Pret tādām lietām nav bauslības.”

4.marts 2023 Atbildēt