Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Jānis Auzāns tumšmati nomaina pret blondīni

2012. gada maija nogalē Jānis Auzāns lidostā «Rīga» sagaidīja savu mīļoto Anitu Levšu ar sarkanu rožu klēpi. Anita atgriezās no Baku, kur starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā dziedāja bekvokālu Anmary jeb Lindai Dinsbergai © Santa Sergejeva

Nesen Ogres Kultūras centrā uz teatrālo koncertuzvedumu «Spraud man puķi!» mūziķis Jānis Auzāns (37) ieradās daiļas blondīnes pavadībā. Simpātiskā sieviete ik pa brīdim, vērojot koncertu, mīļi pieglaudās mūziķim, un arī viņš nevairījās no šīm mīlestības pilnajām izpausmēm.

Jāņa Auzāna jaunā draudzene ir lielvārdiete Lelde, kas pavisam nesen sociālajos tīklos nomainījusi savu uzvārdu. Lelde Lielvārdes jauniešu vidū zināma kā ļoti sportiska un aktīva sieviete. Viņa pat savu jauno draugu Jāni iesaistījusi Lielvārdes jauniešu aktivitātēs. Lelde ar Jāni arī kopīgi sagaidīja 2016. gadu Ikšķilē.

Sazinoties ar Jāni, viņš sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj, ka ar Leldi viņš mēdz satikties un kopīgi pavadīt laiku, bet tas ir arī viss. «Man nav izveidojušās romantiskas attiecības,» strikti nosaka Jānis Auzāns.

Ilgus gadus Jānis Auzāns bija kopā ar dziedātāju Anitu Levšu. Abu attiecības uzplauka laikā, kad abi dziedāja Ata Auzāna vadītajā Daugavpils korī TV šovā «Koru kari». Arī pēc tam, kad pērn tapa zināms par pāra šķiršanos, Anita un Jānis saglabājuši draudzīgas attiecības.

Arī Ogres Kultūras centrā notiekošajā teatrālajā koncertuzvedumā «Spraud man puķi!» Anita Levša mirdzēja uz skatuves visā savā krāšņumā, bet Jānis Auzāns nu jau ar citu draudzeni pie sāniem vēroja bijušās priekšnesumus.