Komentāri: Būs izmaiņas Covid-19 sertifikātu sistēmā

Komentē 5

PVO kā pasaules kārt ības noteicēji. Ja atceras, kas finansē šo organizāciju, tad regulāras potes no sponsoriem būs ar neizbēgamu regularitāti.

9.janvāris Atbildēt

Kas tad nu, NVD ierēdņi pēkšņi metušies rūpēties par Filipīnu, Indonēzijas un Tongas ieceļošanas kārtību? Vai Kariņa ar Pavļuta sapirktās par 80 miljoniem eiro iepirktās 6 miljonu devu Pfizer RNS gēnu terapijas injekcijas nav kur likt? Daudzi pret pašu gribu sapotētie ierēdņi toreiz nobalsoja par Kariņu kā “mazāko ļaunumu”, aizmirstot, ka Kariņš vispirms publiski meloja tautai, ka Latvijā piespiedu vakcinācijas nebūšot, bet pēc tam piespieda visus ierēdņus sapotēties ar steigā uzražotu Pfizer gēnu terapijas medikamentu kā “vakcīnu”, kas atšķirībā no īstām vakcīnām imunitāti nerada un neaptur vīrusa izplatību, bet kā ģenētiski medikamenti veicina pāragrus audzējus, veseliem cilvēkiem izraisa sirds miokarddu un pēkšņas triekas smadzenēs insulta dēļ. Lai šo “vakcīnu” injekciju upuri daudz par to nedomātu, Kariņa valdības četrkāršoja elektrības cenas. Šis Vienotības melis ar savu kabatas partiju Saeimā iekļuva, biedējot toreiz vēl cerošos, bet šodien salstošos un slimojošos tautiešus ar pasaku par to, ka pie citas mazpartijas būšot vēl sliktāk. Es uzskatu, ka šī iniciatīva nāk no lielās farmas zeļļiem tepat Latvijā, kas uz katru nopirkto un kādam iešpricēto ģenētiskā medikamenta injekciju uzvārās par 30%.

9.janvāris Atbildēt

Kamēr izstrādās to sertifikātu sistēmu, Covid būs atnācis un aizgājis

9.janvāris Atbildēt

Vemt jau gribās! Jā,starp citu. Kas tas kovids tāds ir?.par ko runa?

9.janvāris Atbildēt

Lielie zagļi makšā mazajiem lai beigās "pelēkā masa" par visu samaksā ne tikai ar naudu bet ar savu veselību un pat dzīvību jauno pasaules kārtības ieviesēju interesēs. Un nākotnes pasaules sertifikāts jau ir riņķis "lopu masas" degunos....Nu ko 1 Aplokā teļi , aplokā !!!!!

9.janvāris Atbildēt