Komentāri: Kāpēc pensionāri Latvijā smādē vakcīnas?

Komentē 26

Kāpēc? Tāpēc, ka nav naivi muļķīši un:

1) bezkaunīgus valdības melus atpazīst jau no senajiem padomijas laikiem ;

2)"vienotības" kariņu- pļūtu valdības laikā piedzīvotais (ārvalstu interesentu dāsni apmaksātais "pandēnijas šovs" (ar komandantstundām, cilvēku ķeršanu un zeķu oirkšanas aizliegumu miera laikā) tik "spilgti" iespaidojis seniorus un citus,

ka cilvēki i netaisās ticēt (par labu naudu) jau samelojušām Zavadskām, uzpirktiem Perevoščikoviem u.c. "pandēmijas varoņiem" un valdībai .... Tā.

Jauku dienu un labu veselību visiem!

18.janvāris Atbildēt

Atliek tikai piekrist iepriekšējam komentētājam. Galvenais iemesls vakcinācijas apjoma atšķirībām ir tas, ka rietumos cilvēki ir naivi un pieraduši ticēt politiķiem, savukārt pie mums politiķi vairumam iedzīvotāju veiksmīgi ir iznīdējuši jebkurus uzticības asnus. Savukārt Kariņa valdības māžošanās covida laikā uz ilgiem laikiem ir iznīdējusi arī ticību vakcīnām. Nu, un pats galvenais iemesls ir tas, ka tie ir bezkaunīgi meli, ka vakcīna pasargā no saslimšanas ar covidu un citu aplipināšanas. Man apkārt radi, kolēģi, paziņas, nedēļām ir smagi slimojuši tieši pēc vakcinēšanās. Savā laikā šo fenomenu "medicīnas speciālisti" centās skaidrot ar to, ka vakcinēšanas centros lielā apjomā kopā esot nevakcinētie, tāpēc cilvēki tur aplipinoties. Protams, ka tās ir blēņas, ņemot vērā tur uzturēto drošības režīmu. Acīmredzot vakcīna pati var izraisīt slimību, par ko, starp citu, arī ir zinātnieku brīdinājumi.

18.janvāris Atbildēt

Esmu pensionsrs un savakcinejos un dosos vakcineties Flu iespejamibai ,neraugoties uz vakcinaciju -tik un ta-saslimu ar Covid ,bet veiksmigi izveselojos un Flu vakcinu sanemot 3.diena,dodoies iepirkties uz lielveikalu ipasi setdiena ,kad skolu brivlaiks un sikie knauki aptausta jebkuras preces ,kuras pa rokai ,staiga ar punkainiem deguniem un vinus neviens nevakcinejeb mammas proteste?,neliek mazgt rokas,skauda-pa labi un pa kreisi un luk ,man flu atkal...un nav brinums,ka cien .pensionari savas nezinasanas un gudribas del nevakcinejas...tiem infekcijas piegada pa gaisu ,nevedinatas telpas ar nekustigu dzives veidu..gan vakcinetie gan nevakcinetie ciemini

18.janvāris Atbildēt

Galvenais ir atšķirība domāšanā. Rietumnieki ir tik tālu notrulinājušies savā labklājībā, ka vairs nav spējīgi kritiski domāt. Kaut vai fakts, ka rietumos visā nopietnībā uzskata, ka cilvēks var izvēlēties, kas viņš būs- vīrietis vai sieviete, parāda to, ka viņi ir bezcerīgi zaudējuši saikni ar dabu un tic cilvēka visvarenībai. Tādēļ arī viņi vienkārši nekritiski tic visam, ko viņiem stāsta, arī par covid vakcīnu drošību un efektivitāti. Viņiem nav kritiskās domāšanas :)

18.janvāris Atbildēt

atbildod uz viesa komentaru-"rietumnieki ir tik talu notrulinajusies"ja ?patiesi? ka par visiem var zinat?un ka to var rakstit komentaros?Galvenais-atskiriba domasana?tie-kuri nedoma ,ka tiks aplipinati ar infekciju nevakcinejas !Jo vinu miesa ,kura jau sasniegusi cienijamus gadus ir jataupa ,aizmirstot ,ka pat dzemdiu nama tikam vakcineti...kaut pret bakam ...

18.janvāris Atbildēt

Antiakseri saskrēja biezā slānī!

18.janvāris Atbildēt

Man darbā divi pensionāri savakcinējās pret šmovidu. Sākās blaknes, un nu abi jau zem zemes. Lieciet mieru vecajiem cilvēkiem ar savu gēnu eksperimentu! Sāfanisti nolādētie!

18.janvāris Atbildēt

Nomierinies,meli,neviens ar varu vakcinēties neliek!

18.janvāris Atbildēt
123

Raksta vienīgais arguments - bet citi dari šitā, tātad jums arī tā jādara!

18.janvāris Atbildēt

Sis visas vakcinas laika daita nav parbauditas.Savakcinejos 4 reizes ar Faizeru.bet ieveroju ka pec vakcinacijas mans kopejais veselibas stavoklis pasliktinajas.tapec tagad nevakcinejos vispar.

18.janvāris Atbildēt

Impotence pastiprinājās-saki kā ir!

18.janvāris Atbildēt

Mazāk vajag dzert, tad kopējais veselības stāvoklis uzreiz uzlabosies.

19.janvāris Atbildēt

Pensionāri Latvijā zina to, ko nezina pensionāri citur Eiropā!

18.janvāris Atbildēt

Sestdien manos rados bēres. Sirma, stiegraina, bet sīksta kundze 83. Potējusies un nesalaužami ticējusi visam, ko valdība saka šajā vai citos jautājumos. Iegūla slimnīcā, lai uztaisītu mugurkaula operāciju. Slimnīcā dabūja covidu. Pie tam tādā formā, ka nomira. Š--t man gribētos visus, kuri jaunmoderni aģitē. Pansionārus ātrāk gribās no skatuves novākt? Pat tik daudz pietātes nav, lai dotu mierīgi nodzīvot tos atlikušos dažus gadus?

18.janvāris Atbildēt

Esmu pensionārs un daudz kas cits. Pasūtīju tālāk, kad piedāvāja,uzstāja, vakcinēties.Divas reizes pārslimoju,apmēram pa nedēļai un nekādas vainas.

18.janvāris Atbildēt

Īstenībā jau lasot to rakstu un ieteikumus, ievēroju, ka.....salīdzinot mūs ar citāsm ES valstīm tiek pieminētas TIKAI GRIPAS vakcīnas (cik tur reižu vai % vairāk) kaut gan iesākumā minēts, ka mēs kūtri gan gan. Interesanti cik tad tajās labklājīgajās valstīs sašpricējušies pret covidu? Tas nav uzrakstīts!!! :))

18.janvāris Atbildēt

un 100% piekrītu visam, ko raksta komentētājs "viesis"

18.janvāris Atbildēt

Sliktas tās potes. pēc kovidnieka mirdzaritmija bija klāt tai pašā vakarā, pēc laika atkārtota viesošanās slimnīcā. Tā nav blakne, kad 2x šķidrs vēders iziet, bet var uzreiz nolikt karoti

18.janvāris Atbildēt

Pļūtīt sāki-tak veci produkti pie vainas!

18.janvāris Atbildēt

Mūsu seniori, salīdzinot ar Rietumeiropu, dzīvo daudz dabiskāku dzīvi. Gana daudzi līdz mūža galam rušinās savos mazdārziņos, pazīst un ievāc savvaļas augus, pārzina tautas metodes, kā tikt galā ar vīrusu infekcijām un paļaujas uz tām. Attiecīgi objektīva vajadzība vakcinēties ir tikai hronisku slimību pacientiem, nevis visiem, kam jau no 60 gadu vecuma cenšas ''piekarināt seniora birku".

18.janvāris Atbildēt

Jā, pieliec ceļmallapu un visas kaites prom!

18.janvāris Atbildēt

Un kā tur Inguci papirdīt ar Zviedriju. Ne trakoja pēc vagaru pavēles , ne veikalus slēdza , ne ar , faktiski varu , spieda laist sevī uz ātro uzražotu preparātu ( ne pārbaudītu-aprobētu reālu vakcīnu) un Zviedri ieguva zemāko mirstību tai trakotājlaika periodā. Augstie sadurto , sašpricēto % atkarīgi no noderīgo idiotu % populācijā. Postpadomjiem ir palicis veselīgs skepses un kriticisma % populācijā. Bet žēl ka sekotāju nopirkto viltus "zinātnieku" tomēr ir daudz diezgan. Tos tad Švāba jaunā pasaules kārtība apēdīs pirmos. Arī nopirktus "žurnālistus".

18.janvāris Atbildēt

Džonam Kempbelam labs video par imunitāti un D vitamīnu. Vienkāršiem vārdiem: katra infekcija (arī vakcinācija) rada D vitamīna patēriņu, kas vajadzīgs imūnsistēmas aktivizēšanai. Ja sākotnējai vitamīna līmenis ir pietiekami augsts, tas pat pēc vairākām infekcijām/potēm būs pietiekams. Ja zems, imūnsistēma vairs nespēs reaģēt. Tubē John Campbell

18.janvāris Atbildēt

Latvijas pensionāri cītīgi skatās krievijas televīziju un ļoti viņiem iepaticies Nikitas Mihalkova "besogons".

19.janvāris Atbildēt

Interesanti,kur var atrast datus no kovid19 mirušo skaita katrā valstī visā pasaulē?

19.janvāris Atbildēt

Atkal covidafēristu nāves injekciju reklāma. Laikam jau Latvijā cilvēki tomēr zin ko tas pats Žaks Atali vēl 80. gados teica par eitanāziju kā nākotnes sabiedrības neatņemamu sastāvdaļu utt

25.janvāris Atbildēt