Komentāri: Izrādās, traumatoloģijā nav resursu krīzes situācijām

Komentē 2

Veselības aprūpe, tajā skaitā traumatoloģija, ir civilās aizsardības viena no galvenajām sadaļām. Un es šeit nerunāju par kara gadījumiem, bet par vispārīgo civilo aizsardzību krīzes gadījumos.

Civilā aizsardzība mūsu valstī ir tiešā Ministru prezidenta pakļautībā un pārziņā. To māca jau sākot ar 9.klasi, turpina vidusskolā un arī augstskolās pie jebkuras profesijas.

Ja tā tam ir jābūt, tad kāpēc NEVIENAM no Ministru prezidentiem nav prasīta atbildība? Jo īpaši Kariņa kungam, kura ministruprezidentēšanās bija krīzes laikā, bet civilās aizsardzības jomā tā bija pilnīga izgāšanās un ,, sākšana domāt un vērtēt". Siliņas kundzei arī neviens ne ar pušplēstu vārdu nepieprasa atbildību par civilās aizsardzības nestiprināšanu un nepieprasa konkrētus plānus ar konkrētiem mērķiem un konkrētiem soļiem, kuros viņa norāda konkrētus atbildīgos par mērķu sasniegšanu maksimāli īsos termiņos. Nu nevar būt atbildīga tāda untāda ministrija, jo uzdevuma neizpildes gadījumā nevar atlaist visu ministriju ar tās ierēdņiem, kuriem pat nav bijis ne jausmas par Ministru prezidentes konkrētiem uzdevumiem.

13.februāris Atbildēt

NATO mums palīdzēs!

13.februāris Atbildēt