Neatvērās izpletnis: sieviete nokrīt no 4.5 km augstuma un paliek dzīva

tautaruna.lv 4.maijs, 18:42
 
depositphotos.com
Sieviete, kura izdzīvoja 4.5 kmgarā kritienā pēc tam, kad lēciena laikā neatvērās izpletnis, pastāstījusi, ko atceras par notikušo, kas mainīja viņas dzīvi, raksta LADbible.

Emma Kerija no Austrālijas vēlējās piepildīt savu sapni - lēkt ar izpletni Šveices Alpos. Tomēr šis sapnis drīz vien pārvērtās šausmās - tikai mirkli pēc izlēkšanas no lidmašīnas. Tiklīdz Emma pameta lidmašīnu, kaut kas nogāja greizi ar izpletni un viņi abi ar instruktori sāka ātri lidot zemes virzienā.

Emma nolidoja 4,5 km, viņa pārdzīvoja kritienu, tika paralizēta no jostasvietas uz leju, un viņai tika paziņots, ka viņa, visticamāk, vairs nestaigās. Emma visu laiku bija pie samaņas, kas nozīmē, ka viņai ir skaidra atmiņa par šo dienu un briesmīgo incidentu.

Viņa sacīja: “Es nezaudēju samaņu. Tāpēc es atceros kritienu, es atceros nosēšanos, atceros brīdi, kad es sapratu, ka esmu paralizēta - tas viss. Pirmā lieta, ko jutu, atsitoties pret zemi, bija mokošas sāpes visā ķermenī. Es nezināju, no kurienes tās nāk, es nekad neko tādu nebiju jutusi."

Tika izsaukts glābšanas helikopters, kas Emmu un viņas instruktoru, kurš, par laimi, arī izdzīvoja, nogādāja slimnīcā, kur viņai tika veikta muguras operācija.

Emma dalījās, ka atcerēšanās par šo briesmīgo notikumu palīdz viņai būt pateicīgai par dzīvi. Sieviete sacīja, ka viņai šķiet, ka viņai atlikušas tikai desmit sekundes dzīvot, un tas mainīja viņas skatījumu uz visu.

Viņa stāstīja: "Domāju, ka patiesībā ir patiešām labi, ka man ir šī atmiņa, jo tā palīdz man būt pateicīgai. Kopš tā laika dzīve ir patiešām mainījusies, un es arī izprotu, ka kopš šī datuma katra diena ir papildu laiks, ko varu dzīvot, tāpēc man tas ir jānosvin.

Turklāt, lai gan Emmai tika teikts, ka viņa būs paralizēta, viņa sāka atgūt kāju sajūtu un lēnām iemācījās staigāt.

Pēc šī šausminošā atgadījuma Emma uzrakstīja grāmatu par savu pieredzi ar nosaukumu "Meitene, kas nokrita no debesīm".

Viņa ir dalījusies ar savu apbrīnojamo atveseļošanos un cer, ka tas iedvesmos citus neuztvert dzīvi kā pašsaprotamu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas