Komentāri: Aicina ļaut daudzbērnu vecākiem agrāk iet pensijā

Komentē 8

Vispār ļoti prātīgs domā , jo agrāk tā arī bija tur gan laikam bija 5 bērni vajadzīgi bet ja par katru bērnu 1 gadu ātrāk vai par 3 bērniem bērniem dažus gadus ātrāk .

24.aprīlis 2023 Atbildēt

Agrāk pasaule nebija tik pārapdīvota. Tagad situācija ir kritiska, to jūtam arī Latvijā - resursu visiem nepietiek, un aug cenas un dzīves dārdzība, iet bojā vide. Tāpēc atbalstīt daudzbērnu ģimenes ir nepiedodama muļķība. Viienīgais dzimstības veicināšanas attaisnojums varētu būt "lielgabalu gaļas" nepieciešamība, kas nebūtu īsti pieņemami. Tāpēc vajadzētu domāt par daudzbērnu nodokļiem un viena bērna politiku, nevis minētā priekšlikuma atbalstu.

24.aprīlis 2023 Atbildēt

Tad iesaku izdarīt suicidu, lai nebūtu velti jātērē planētas resursi.

24.aprīlis 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā SEX modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

24.aprīlis 2023 Atbildēt

Mans priekšlikums būtu par katru bērnu samazināt pensionēšanas vecumu katram no vecākiem. Piemēram, mātei par gadu, bet tēvam par pusgadu. Vientuļajai mātei visu pusotru gadu.

24.aprīlis 2023 Atbildēt

Manam paziņam ir 10 bēŗni, visi pilngadīgi, 14 mazbērni.

Viņam pensija 240 eiro mēnesī.

Bieži domāju par netaisnīgo pensijas sistēmu Latvijā.

Kurš vairāk ir devis Latvijai šis vecāks vai pat prezidents, piemēram, G.Ulmanis.

25.aprīlis 2023 Atbildēt

Dauzbērnu ģimeņu vecākiem kuru bērni ir izbraukuši no valsts uz patstāvīgu dzīvi ārzemēs likt atmaksāt valsts ieguldīto daļu izglītībā , nācijas glābēji ar bļāvieniem man pienākās jo esu dazbērnu ģimene

25.aprīlis 2023 Atbildēt

visi Latvijas iedzīvotāji savā mūža nogalē ir kautko nopelnījuši ,tas nekas ka ir 1 vai 2 vai 3 vai4 u.tt. bērni, kāpēc ir jāuzsver un jānodala ,un patiešām vai visi tie bērni no daudzbērnu ģimenēm mīt Latvijā ?

25.aprīlis 2023 Atbildēt