Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 30. maija līdz 5. jūnijam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Nastavševs, Vazdika, Andrejeva, Hiršs, Dimiters

4.lapa

Aktrise Raimonda Vazdika savu atmiņu videoklipā

«Liels paldies visiem, kas mani sveica dzimšanas dienā! Savu jauno gadu sākšu ar savas jaunās dziesmas «Pasaciņa» atmiņu videoklipu,» ‒ aktrise, dziedātāja un dziesmu autore Raimonda Vazdika savā «Facebook» kontā atklāj, ka pandēmijas laikā ir laidusi klajā jaunu dziesmu un videoklipu.

F64

«Pagājušajā pavasarī kopā ar draugiem bijām Kapri salā - gan mēs visi vēl izceļosimies un izspēlēsimies - un te nu ir tas prieks,» ievietojusi «Pasaciņu» sava «Facebook» konta laika joslā, viņa saka paldies visiem, kuri piedalījās dziesmas tapšanā - Ilzei Gruntei, Arnoldam Mārtiņam Kārklim, Mārtiņam Lindem, Dacei Vītolai, Uģim Vītiņam un Ivo Stankevičam. Aktrise pati ir gan dziesmas melodijas, gan vārdu autore, bet videoklips ceļojuma piezīmju stilā tapis pagājušajā vasarā Kapri salā, kur viņa atpūtās kopā ar draugiem Arvīdu un Diānu Ulmēm. Klipa autors ir Mārtiņš Vasara.

«Pasaciņa» ir pirmais singls no Raimondas Vazdikas topošā dziesmu albuma, ko plānots ierakstīt jau tuvākajā laikā. Nākamo dziesmu no jaunā albuma viņa sola izlaist jau pavisam drīz, un tas būs duets ar šovmeni Nauri Brikmani - «Putnu būrītim jums norauts».

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā