TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

3.lapa

Igo: Valsts nevis palīdz, bet pazemo, novēro un izslēdz no spēles

TUKUMĀ. No 5. decembra līdz pat nākamā gada 21. janvārim Tukuma muzeja mākslas galerijā «Durvis» skatāma mūziķa, dzejnieka un mākslinieka Igo grafikas un dizaina priekšmetu darbu izstāde «Daudz laimes». Ieeja bez maksas / Kaspars Krafts/F64

«Radošo profesiju pārstāvji visu laiku tiek likti kaut kādos dīvainos, nesaprotamos rāmjos, un mums nevis palīdz, bet pazemo, novēro un beigās izslēdz no spēles. Tas ir bēdīgi. Nenormāli bēdīgi. Tas ir nožēlojami,» dabūjis atmaksāt pavasarī piešķirto dīkstāves pabalstu, saka mūziķis, dzejnieks un mākslinieks Igo.

No sestdienas, 5. decembra, līdz pat nākamā gada 21. janvārim Tukuma muzeja mākslas galerijā «Durvis» skatāma viņa grafikas un dizaina priekšmetu darbu izstāde «Daudz laimes». Ieeja bez maksas. Muzeja apmeklētāji aicināti būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos drošības un distancēšanās noteikumus, kā arī lietot sejas maskas.

Izstāde «Daudz laimes» ir īpaša ar to, ka tajā apkopoti Igo šā gada jūlijā, septembrī un oktobrī radītie grafikas darbi, kas publiskai apskatei izlikti pirmo reizi. Būs atsevišķi darbi, kas tapuši arī agrāk, un trauki, kas tikai šonedēļ izņemti no krāsns. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Igo: Valsts nevis palīdz, bet pazemo, novēro un izslēdz no spēles

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā