Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 24. līdz 30. aprīlim

Vērts redzēt, dzirdēt, izlasīt: Biele un Madernieks, Gruzdovs un Manskis, Plēpe un Markševics

4.lapa

Mākslas dienas Daugavpilī

Publicitātes foto

Aprīlis un maijs tradicionāli Daugavpilī tiek atzīmēts kā mākslas svētku laiks, kad norisinās ikgadējās Māksla dienas. Arī šogad līdz pat 14. maijam Mākslas dienu laikā ikvienam interesentam ir iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs, kas norisinās gan virtuāli, gan arī klātienē.

Tā ir iespēja aplūkot izstādes PIKC Daugavpils Dizaina un mākslas skolas «Saules skola» un Daugavpils Māla mākslas centra skatlogos, Vienības nama afišu stendos, Poļu kultūras centra, Krievu kultūras centra un Daugavpils Universitātes interneta vietnēs un «Facebook» kontos, klātienē, ievērojot distancēšanās noteikumus, apmeklēt performanci Ģimnāzijas un Saules ielu krustojumā un radošās darbnīcas Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā, kā arī piedalīties vairākās akcijās - konkursos.

Mākslas dienu piedāvājumā ir iekļauti arī vairāki pasākumi, kuri būs iespējami līdz ar ierobežojumu atcelšanu. Piemēram, maijā plānota ikgadējā Daugavpils Reģiona mākslinieku asociācijas izstāde «Mākslas dienas 2021», kas šogad atzīmē jau savu 50. norises reizi.

*Ikviens interesents aicināts sekot izmaiņām pasākumu programmā «Mākslas dienas Daugavpilī 2021». Tā aplūkojama www.daugavpils.lv un www.daugavpils.lv/kultura/.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā