Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 7 kultūras pasākumi līdz 1. oktobrim

Pasākumi, uz kuriem var doties bez maksas

4.lapa

Starptautiskais amatierteātru festivāls Limbažos

Publicitātes foto

Sestdien un svētdien, 25. un 26. septembrī, Limbažu pilsētā turpinās starptautiskais amatierteātru festivāls «Spēlesprieks», pulcējot teātra kolektīvus no Latvijas un Lietuvas.

Festivāls «Spēlesprieks» šogad organizēts jau 16. reizi, turklāt astoto reizi ar starptautisku nozīmi, piedāvājot plašu teātra izrāžu programmu Limbažos.

Tiks spēlēti 13 dažādu formu, raksturu un žanru iestudējumi, un tos rādīs Tautas teātru kolektīvi no Rēzeknes, Jūrmalas, Ventspils, Saldus, Jēkabpils un Cēsīm, jauniešu teātris «Eksperiments», Liepājas Neatkarīgais teātris, Valkas pilsētas teātris, Kauguru teātris «Vīzija», Lubānas amatierteātris «Priekšspēle», Skultes amatierteātris un Krekenavas teātris no Lietuvas.

Šī gada festivāla devīze ir «Skatuve ar un bez rāmja», kas izrādes ļaus piedzīvot gan tā klasiskajā formātā, gan improvizētās versijās un neierastās vidēs - pilsētas bibliotēkā un dabas pastaigā ap Limbažu Lielezeru.

Ar festivāla programmu un norises vietām var iepazīties lapā «festivalsspelesprieks.lv», kā arī sekot līdzi jaunumiem festivāla sociālajos tīklos. Uzmanību!

Skatītājiem jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un derīgs Covid-19 sertifikāts.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā