Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 10 kultūras pasākumi līdz 10. jūnijam

***

4.lapa

Sastapšanās Vasarsvētkos

Publicitātes foto

Svētdien, 5. jūnijā, pulksten 11 Rīgas Lutera baznīcā uz Citādo dievkalpojumu Vasarsvētkos «Sastapšanās» aicina Rīgas Lutera draudze, tās mācītāji Linards Rozentāls un Justs Junkulis.

Pēc ilgāka pārtraukuma tas atkal notiks klātienē. Pēc dievkalpojuma visi aicināti uzkavēties baznīcas pagalmā dārza svētku atmosfērā. Pasākuma laikā gūtie ziedojumi tiks veltīti Rīgas Lutera draudzes un baznīcas atbalstam.

Citādā dievkalpojuma muzikālajā daļā uzstāsies Intars Busulis un «Abonementa orķestris», Elza Rozentāle (attēlā), MARTA, «Lutera kvartets», Kaspars Zemītis, Rēzija Kalniņa, «Sudden Lights», Linda Naudiņa, Ainārs un Ieva Šablovski, Lutera draudzes koris u.c.

«Vasarsvētki ir stāsts par milzu pārmaiņām, kuras rodas no tā, ka cilvēki ir cilvēcīgi viens pret otru un gatavi kopā veidot ko lielāku, nekā katrs atsevišķi spēj. Tāpēc Vasarsvētki ir lielās sastapšanās svētki. Tur, kur cilvēki cilvēcībā sastopas, tur dzimst baznīca, Kristus klātbūtne, Dieva nākotne,» skaidro mācītājs Linards Rozentāls.

Lietus gadījumā svinēšana notiks draudzes centra telpās.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā