Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 9. līdz 15. jūlijam

Vērts redzēt, dzirdēt, izlasīt: Lepers un Busels, Šimkus un Balanas, Sidars un Ģibiete, Jundze un Veidenbaums

3.lapa

Marija Naumova franču saulrietā

Publicitātes foto

«Šā gada vasarā aprit 15 gadi, kopš mēs ar vīru un meitu iesēdāmies savā mazajā busiņā, lai dotos uz Parīzi, kur palikām deviņus skaistus savas dzīves gadus. Francijas, it īpaši Parīzes gaisā, virmo neaprakstāma brīvības un neatkarības sajūta, vieglums, romantika un dzīvesprieks, kas atspoguļojas arī viņu mūzikā. Un kā gan bez mīlestības apcerējuma tajā!» saka dziedātāja Marija Naumova.

Dziedātāja aicina pabūt kopā «Franču saulrieta» vakaros, skaistas mūzikas pavadījumā apburošajās Latvijas muižās un pilīs.

«Esam sagatavojuši akustisko programmu, kurā būs dzirdamas manas vismīļākās un emocionālākās franču dziesmas. Pirmais koncerts gaidāms Bīriņu pilī - 14. jūlijā pulksten 19, kad ir Francijas Republikas diena, savukārt Jaunmoku pilī - 22. jūlijā pulksten 19 svinēsim kopā manu un visu Mariju vārda dienu. Šis koncerts, viennozīmīgi, būs svētki, ko vēlos padarīt par neatņemamu Latvijas vasaras tradīciju. Es dievinu svētkus un viesu uzņemšanu, jo dzīve, lai cik sarežģītiem scenārijiem rakstīta, ir kā šampanietis - dzirkstoša, neaizmirstama un unikāla! Mēs jūs ļoti gaidīsim!» saka Marija Naumova, piebilstot, ka 12. augustā pulksten 19 viņa koncertēs Mazmežotnes muižā, bet 19. augustā pulksten 19 - Vecgulbenes muižā.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā