Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 10 kultūras pasākumi līdz 19. augustam

***
©Publicitātes foto

Vecākajai paaudzei veltīts festivāls

Svētdien, 14. augustā, no pulksten 11 līdz 16 skvērā aiz Mākslas muzeja notiks festivāls «Zelta ritmi» - ar dziesmām, dejām un grupas «Sestā jūdze» koncertu. Ieeja festivālā bez maksas.

Festivāls «Zelta ritmi» ir īpaši pirmspensijas un pensijas vecuma cilvēkiem veltīts izglītojošs un izklaidējošs pasākums, kura mērķis ir iedvesmot dzīvot skaisti, aktīvi un priekpilni neatkarīgi no vecuma.

Dienas garumā apmeklētāji aicināti iesaistīties lekcijās un radošās darbnīcās, piedalīties konkursos, veikt bezmaksas veselības mērījumus un baudīt koncertu, kurā uzstāsies senioru kolektīvi no visas Latvijas, kā arī tautā iemīļotā kantri grupa «Sestā jūdze» (attēlā).

««Zelta ritmi» ir pasākums, kurā tiek aktualizēti ģimenes vecākajai paaudzei svarīgie jautājumi - par veselību un aktīvu un priekpilnu dzīvi neatkarīgi no vecuma. Tāpēc festivāla programmā ir ne tikai vērienīgs koncerts, kurā sevi parādīs teju 200 seniori no visas Latvijas, bet arī tematiskas lekcijas, dažādi veselības mērījumi, foto stūris un citas aktivitātes,» stāsta festivāla organizatore, vecāku organizācijas «Mammamuntetiem.lv» vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā