Neatkarīgā iesaka: TOP 10 notikumi kultūrā no 11. līdz 17. februārim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Osokins un Vītoliņa, Bojarkina un Zelezņevs, Zemītis un Šipkēvics, Smiļģis un Hičkoks

3.lapa

Zemītis. Kaspars Zemītis. 50 atspulgi

Publicitātes foto

14. februārī, savā dzimšanas dienā, ģitārists Kaspars Zemītis Mūzikas namā “Daile” pirmatskaņos koncertprogrammu “Zemītis. Kaspars Zemītis. 50 atspulgi”, kas tapusi kopā ar dēliem Kārli, Mārtiņu Matīsu un Jēkabu.

“Ģitāra ir mana mīlestība. Un es dodos pie klausītājiem, lai dalītos šajā mīlestībā. Mūzikas gaismā atspoguļojas tik daudz mums īpašu emociju un notikumu!” saka Kaspars Zemītis, atklājot, ka šajā programmā skanēs ne tikai viņa ģitāras zelta repertuārs, bet arī šodienas iedvesmota mūzika.

“No sirds lepojos, ka varu dalīt skatuvi ar saviem dēliem ne tikai jautrās sarunās par dzīvi, bet arī šai programmai īpaši tapušā mūzikā. Ja arī mums neiznāk vesela futbola komanda, mēs varam iegriezt lustīgu ballīti, ko arī plānojam izdarīt,” stāsta trīs dēlu tētis.

Kaspars Zemītis ir Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas Akadēmijas docents, izdevis trīs solo albumus. Mīl mūziku un ģitāru, tic Dievam un cilvēkiem.

Kaspars Zemītis jau sadarbojies ar mūzikas namu “Daile” koncertprogrammā “Kamēr vien gliemeži skrien…” ar Daumantu Kalniņu, izpildot Imanta Kalniņa dziesmas, koncertprogrammā “Motīvs balsij un ģitārai”, kurā speciāli šai programmai radījis dziesmas aktiera Kaspara Znotiņa izpildījumam, programmā “Citādas debesis, tā pati dvēsele” ar aktieriem Ausmu Kantāni un Vili Daudziņu un akustisko ģitāru trio “AG 3’0” koncertprogrammā, piedaloties ģitāras virtuoziem Aivaram Hermanim un Mārcim Auziņam.

Koncerti “Zemītis. Kaspars Zemītis. 50 atspulgi” notiks arī Koncertzālē “Latvija” (19. februārī) un Vidzemes koncertzālē “Cēsis” (5. martā).

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā