Igaunijā pret Covid-19 potē uz prāmjiem un vēl uzdāvina minikruīzu

Kruīza laikā uz Tallink prāmjiem “Star” un “Megastar” iespējams potēties pret Covid-19, turklāt vēl par to saņemt dāvanā minikruīzu. Tiesa, šāda iespēja ir tikai Igaunijas iedzīvotājiem.
©Neatkarīgā

“Tallink Grupp” un Tallinas osta ir apvienojušas spēkus, lai veicinātu Igaunijas iedzīvotāju vakcinēšanos. Kopīgās akcijas ietvaros visi pasažieri, kas no 2021. gada 29. jūlija līdz 15. augustam tiks vakcinēti uz prāmjiem Tallink Star un Megastar, saņems bezmaksas ceļojuma kuponus 5 stundu kruīzu maršrutā Tallina-Helsinki. Tos varēs izmantot līdz 2021. gada 30. decembrim.

Ekrānuzņēmums no Tallink mājas lapas

Vakcinācija uz kuģiem Star un Megastar notiek no 2021. gada 29. jūlija līdz 15. augustam. Var izvēlēties Janssen vai Pfizer vakcīnas. I Organizatori uzsver, ka bezmaksas vakcinācija tiek piedāvāta tikai Igaunijas pilsoņiem un iedzīvotājiem, jo ​​vakcinācijai nepieciešamās devas tiek sadalītas no valsts vakcīnu krājumiem.

“Izeja no pandēmijas ir vakcinācija. Tallink vēlas paātrināt Igaunijas iedzīvotāju vakcināciju un palīdzēt izvairīties no trešā koronavīrusa viļņa, tāpēc mēs turpinām piedāvāt koronavīrusu vakcinācijas pakalpojumus uz kuģiem,” sacīja Paavo Nigene, AS Tallink grupas valdes priekšsēdētājs.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā