Komentāri: Covid-19 uzbrūk slepus: nedēļā 20 nāves gadījumu

Komentē 8

Sensacionālisms virsrakstos NRA nepiestāv. Visnotaļ cienījamā žurnāliste korekti atspoguļojusi faktu, ka Covid saslimšana kā nāves cēlonis noteikta tikai 3 saslimušajiem, nevis 20. No tuberkolozes, gripas un plaušu karsoņa infekcijām aukstajā sezonā katru gadu mirst daudz vairāk cilvēku nekā no Covid.

5.janvāris Atbildēt

Cik patiesi ir tie dati no SPKC,vai tie nav speciāli medijiem ''uzskrūvēti'' tautas biedēšanai?

5.janvāris Atbildēt

Un mirst lielāko tiesu vakcinētie,jo imūnsistēma sagrauta un iešļurinātā inde turpina savu darbību !Žēl tos nelaimīgos,kuriem piespiedu kārtā nācās uzņemt nāves poti.

5.janvāris Atbildēt

,,Profesora" viedoklis...zirgam jāsmejas. Es toties zini veselu ,,kaudzīti' cilvēku, kuri vakcinējušies visas 3/4 reizes, un vai nu nav slimojuši vispār, vai arī ļoti vieglā formā, un bez jebkādām sekām, tā kā ... Kuram slikta veselība un imunitāte vispār, tam arī garām lidojoša muša būs bīstama.

5.janvāris Atbildēt
Inese Lude > silva.berga

Esmu vakcinējusies 3x un slimoju 2x. Pirmo reizi tiešām bija viegli, bet pēc otrās reizes vēl nevaru atgūties. Nu labi - nenomiru, vienīgais alibi.

5.janvāris Atbildēt
viesis > silva.berga

Hi hi, un šis, lūk, ir īstas speciālistes viedoklis: ja vakcīna kaitē veselībai, tad vainīga cilvēka imūnsistēma...... vispār jau, vakcīnas uzdevums ir tieši palīdzēt šādiem cilvēkiem, jeb mūsdienās vakcinēšanās ir veselības pārbaude?- ja vakcīnu neizturi, tad pats vainīgs...... :))))))))))

5.janvāris Atbildēt

Varbūt dati par mirušajiem ir patiesi, bet ko dod dati par "laboratoriski apstiprinātajiem" ? Es un man vēl 5 kolēģi slimoja decembra mēnesī (paštests bija pozitīvs pat 2 nedēļas), bet neviens taču uz laboratoriju nesūtīja. Tā, ka saslimošo ir noteikti 20x vairāk, nekā statistikā. Protams, ja nemirst nost, tad iespējams laboratoriskai apstiprināšanai nav nozīmes. Bet kāda runa par "stabilizāciju", nesapratu.

5.janvāris Atbildēt

Vai nebūtu laikas izmest no galvām kovidu. Kāda starpība - gripa, kovids, movids, plaušu karsonis vai legionella. Sūdi lielāki vai mazāki tāpat neizbēgami.

5.janvāris Atbildēt