Komentāri: Tauta uzspļauj gripai: vakcinējušies tikai 6% iedzīvotāju

Komentē 10

Slimību profilakses un kontroles centrs nepagurstoši atgādina, ka visefektīvākais veids, kā aizsargāties pret gripu un Covid-19, ir vakcinācija, bet centrā brīnās, ka Latvijas tauta nesteidz vakcinēties? Šajā iestādē laikam nezina, ka daudzi pret pašu gribu sapotētie ierēdņi toreiz nobalsoja par Kariņu kā “mazāko ļaunumu”, aizmirstot, ka Kariņš vispirms publiski meloja tautai, ka Latvijā piespiedu vakcinācijas nebūšot, bet pēc tam piespieda visus ierēdņus sapotēties ar steigā uzražotu Pfizer gēnu terapijas medikamentu kā “vakcīnu”, kas atšķirībā no īstām vakcīnām imunitāti nerada un neaptur vīrusa izplatību, bet rada blaknes uz visu mūžu. Ģenētiski medikamenti veicina pāragrus audzējus, veseliem cilvēkiem izraisa sirds miokardus un pēkšņas triekas smadzenēs insulta dēļ. Lai cilvēki par to daudz nedomātu, Kariņa valdības četrkāršoja elektrības cenas. Domāju, ka Jaunās vienotības elektorāta galvenā rūpe ir kā šogad nenosalt, nevis potēties ar Kariņa un Pavļuta laikā Latvijai par 80 miljoniem iepirktām mRNS gēnu terapijas zālēm, kuru uzglabāšanai zāļu tirgoņiem noliktavās īpšās saldētavās jātērē dārgā elektrība. Veselības ministrs Hosams uz jautājumu, ko darīt ar 8 miljonu Covid injekciju devām, kurām sākumā bija 6 mēnešu derīguma termiņš, vakar atbildēja, ka neko, ka Pfizer regulāri pagarina derīguma termiņu… Daudzi pat no gripas potēm tagad baidās, nav jau zināms vai neiedurs to draņķi gripas potes vietā. Kūtrā sekošana farmas brīnumlīdzekļa potēšanās labumu valstiskajiem sludinātājiem priecē. Jāsecina, ka mazpartijas Jaunās vienotības elektorāts strauji iet mazumā.

13.janvāris Atbildēt

Vakcīnu efektivitāti ļoti uzskatāmi izbaudīja paziņa. Abi ar sievu savā laikā vakcinējās lai varētu strādāt, un pirms jaunā gada izslimoja covidu smagā formā, gandrīz mēnesi uz gultas ar augstu temperatūru. Bērni, kuri nav vakcinēti, arī reizē ar viņiem "izslimoja" covidu, paris dienas 37,1-37,3 temperatūra.... mazliet ir starpība, ne?

13.janvāris Atbildēt

Pret gripu neesmu vakcinējies ne es, ne mani tuvinieki, un pat netaisāmies to darīt. Pret covidu vakcinējāmies to minimālāko, lai varētu strādāt, un to es nepiedošu ne Kariņam ne pārējiem, kas par to atbildīgi. Man tuvam cilvēkam vakcīa sabojāja veselību, un pašam paveicās tikai ar to, ka blakus ir normāls mediķis, nevis vakcīnticīgais, kurš palīdzēja tad, kad vakcīnas iedarbības rezultātā likās, ka atstiepšu kājas. Pēc tās covida vakcīnu epopejas nav ticības vairs vispār nekādām vakcīnām, jo viņas mazāk, jo labāk.

13.janvāris Atbildēt
123

Visu cieņu, bet Kariņš nav vainīgs pie tā, ka skrējāt vakcinēties. Mani tuvinieki nevakcinējās un tēvs mazpilsētā (pats saprotat, kādas tur darba iespējas un cik bagāta dzīve) bija gatavs no darba aiziet un galu galā arī tika no darba atbrīvots. Pie jūsu mugurkaula trūkuma esat vainīgs tikai jūs pats.

Kāds ir tas vecais teiciens - ja neesi pats sev kungs...? Acīmredzot tad par kungu tev var kļūt pat kariņveidīgi salašņas.

13.janvāris Atbildēt

Ja izsludināta epidēmija, tad vajadzētu darboties nosacījumiem, ka pie vajadzīgā ārsta tiek izmantojot iespēju ar iepriekšēju pierakstu, ar zināmu aptuvenu pieņemšanas laiku. Vajadzētu izslēg nepieciešamību ilgstoši atrasties starp slimniekiem, pat tad, ja esi vakcinēts. Mans gadījums sekojošs- ir vajadzība pēc medicīniskās iz(uz)ziņas autovadītājam. Ierados pie narkologa, bet viņš atvaļin\ājums, būs tikai nākamnedēļ, medmāsā ieteica ierasties ierasties pirndien, vai jebkuru dienu pēc pulksten 11, tad kopējā rindā gaidīt, ka varbūt ārstam rasdīsies brīvs brīdis, ka varbūt pieņerms(varbūt arī nē), ja nepieņems, tad nāc citudien ar atkal-VARBŪT... Vai tāda pacientu čupošanās šaurā telpā,nav epidēmijas izplatību veicinoša? Jā esmu vakcinēts, esmu tajos 6%, bet kāpēc man riskēt? Nesaukšu pat vietu kur tā notiek,, domāju , ka citiem nav labāk, nedrīkst jau stāstīt, sanāks daktera identitātes atklāšana, bet neuzskatu, ka pareizi darīts, veicinot epidēmijas izplatīšanos. Ko par šādiem gadījumiem ministrijā domā?

13.janvāris Atbildēt

Slimību profilakses un kontroles centrs nepagurstoši atgādina, ka visefektīvākais veids, kā aizsargāties pret gripu un Covid-19, ir vakcinācija….liekas, ka vienkārši ir nolikti uzstādījumi un kaut kā jau tā nauda saņemtā no saimniekiem, ir jāatpelna. Vienkāršākais veids ir paraudzīties apkārt un cik ir mani novērojumi, cilvēki kuri vakcinējušies, pret gripu, obligāti izslimos to, kas atkārtoti vakcinējušies pret Covid-19, slimo ilgāk un smagāk ar blaknēm, nekā tie, kuri nav vakcinējušies……

Nav jābūt medicīniskai izglītībai, lai saprastu, ka gripai un Covid-19 patstāvīgi notiek mutācija un ja ir kaut kādas vakcīnas, kuras piedāvā šodien, tajās nebūs aizsardzības pret šodienas saslimstību. Drīzāk vakcīna samazinās organisma imunitāti, jo vakcinētais epidēmijas laikā izslimo minimālā apjomā iepriekšējo slimības versiju. Var saskatīt tikai naudas lietas, jo bezmaksas vakcīna nenozīmē – bezmaksas, visi nodokļu maksātāji par to samaksā pilnā apmērā. Grozās nauda, kurai ir tendence vienmēr atrast atsaucīgus ierēdņus… Grūti spriest, kad pie kriminālatbildības sauks Covid-19 vakcīnu iepircējus, kuri nepainteresējas statistikas pārvaldē par iedzīvotāju daudzumu Latvijā, varbūt, kad rietēs Vienotības “spožā” saule….kaut gan maz ticams, jo neviens, lai kādas politiskās SIA būtu un ar putām uz lūpām taisnības cīnītājs, vienmēr padomās, ka var tikt pie siles un var nokļūt TO vietā…

13.janvāris Atbildēt

Veidemanes raksts: Hosams Abu Meri: No kovida vakcīnām varam atteikties, bet nauda tik un tā būs jāmaksā. Veidemane ir laikam VIP person, nevar rakstu komentēt, bet atbildiet, kad iepirkuma organizētāji tiks parādīti gaismiņā un sodīti?

13.janvāris Atbildēt

Britu parlamentā apsprieda valdības taktiku, nododot lemšanu bezatbildīgai institūcijai. kura maina savus ieteikumus valdībām bez jebkādiem pamatojuiem. Sir Christopher Chope MP, John Campbell tubes kanālā.

13.janvāris Atbildēt

Faizers ražo arī pretgripas un citas vakcīnas, kuras satur alumīniju, kuru savukārt kādreiz ieteica izņemt no aprites saimniecībā kā alheimera slimību veicinošu faktoru.

13.janvāris Atbildēt

Starp citu, ir kādi ticami statistikas dati par vakcīnu efektivitāti?

13.janvāris Atbildēt