Komentāri: Latvija miljoniem Covid-19 vakcīnu ziedo Irākai, Butānai, Salvadorai. Kāpēc?

Komentē 6

Diezgan padumjš jautājums kāpēc. Sākumā izmeta par neviemām nevajadzīgām vakcīnām milzu naudu. Tagad tās klājās ar putekļiem noliktavās un derīgums viņām iet uz beigām. Pārdot tās nebūtu izdevīgi jo ar iso derīguma termiņu tā nevienam nebūtu vajadzīga. Bet ziedojums tas it kā ceļ valsts prestīžu kaut gan vairāk tas izskatās pec - Nemiet kungi vienalga drīz būs āŗā jamet. Jums varbūt vēl noderēs.

11.februāris Atbildēt

Interesants gan tas pamatojums par vakcīnu cenas slēpšanu. Tad jau tagad visu ko varēs slēpt, ViVi vilcienu cenas, vēja ģenertoru cenas, Rail Baltica jaunā tilta cenas, utt. Valsts un pašvaldību vadītāji, lūdzu ņemiet vērā, ka viss, kas jums par nodokļu maksātāju naudu bez konkursa sarīkotos iepirkumos ar ražotāju jāsarunā, ka piegādes līgumā ierakstam, ka ražotāja cena ir konfidenciāla. Un pēc tam visus žurnālistus Jūs drīkstēsiet sūtīt “drist”. Bet ja bez sarkasma, tad Kariņa un Pavļuta noorganizētais darījums miljoniem nepilnu 6 mēnešu laikā eksperimentālā gēnu DNS laboratorijā uzjaukta un bez pienācīgas pārbaudes uz cilvēku veselību Covid gēnu terapijas “dzīva mRNS” šķidruma kā medikamenta injekciju miljoniem devu iegādei Latvijā par vairāk nekā 80 miljoni nodokļu maksātāju naudas “netīri smird” pēc grandioza mēroga politiskās korupcijas, varbūt apsolītās miljonu naudas gaidās. Manā skatījumā īstais mērķis konfidencialitātei varētu būt shēmā iesaistīto personu vēlme noslēpt no Latvijas sabiedrības, cik % no katras vakcīnas tiek “konfidenciāli” samaksāts vietējiem zāļu tirgoņiem par “komisiju”. Nebrīnīšos, ja summa būs 30% vai vairāk, lai visiem “barības ķēdē” no augšas līdz apakšai pietiktu. Tehniski jau tā nauda jāsamaksā caur starpniekiem, jo biržā tirgoti tādi ASV uzņēmumi kā Pfizer paši nedrīkst pasaulē pa taisno nodarboties ar komerciālo uzpirkšanu. Tur par to var iegrabēt cietumā. Nez cik ilgs laiks paies, kamēr kāds Kariņa valdības lēmuma par obligāto visu ierēdņu potēšanu sapotēts ar šo medikamentu prokurors vai policists, kas būs dabūjis uz mūžu smagas blaknes (miokardi, trombu insulti un pēkšņi audzēji), kā cietušais “paņems priekšā” visus naudiskā labuma guvējus Latvijā no šo injekciju tirgoņu asiņainās peļņas shēmas? Mūsdienās visas naudas plūsmas ir izsekojamas, un izmisīgie Covidgeitas miljonu darījumu slēpšanas centieni līdz pat MK līmenim tikai man parāda to, cik ļoti lielas bailes no “asins naudu” guvušo shēmotāju atmaskošanas tur vainīgo starpā valda un cik ļoti sapuvusi ir Vienotības vadoņu kabatas partijas vara Latvijā, kura sākusi slēpt nodokļu maksātāju naudas tēriņus. Neviena agrākā valdība tā nedarīja.

11.februāris Atbildēt

labi teikts - taisnības zobens kritīs pār alkatīgo kakliem, nedaudz vēl jāpagaida...

11.februāris Atbildēt

Kapēc lai neziedotu, tikai nabagie dzīvo kā var, tikmēr bagātie var dzīvot kā grib. Un lai saglabātu cik necik labāku ģīmi, ārā metamās vakcīnas ar plašu žestu uzdāvina. Var jau būt, ka arī apdāvinātajiem tās nemaz nevajag, bet toties labi izskatās

11.februāris Atbildēt

Kapēc lai neziedotu, tikai nabagie dzīvo kā var, tikmēr bagātie var dzīvot kā grib. Un lai saglabātu cik necik labāku ģīmi, ārā metamās vakcīnas ar plašu žestu uzdāvina. Var jau būt, ka arī apdāvinātajiem tās nemaz nevajag, bet toties labi izskatās

11.februāris Atbildēt

Kāpēc Kariņu ar Pavļutu neliek aiz restēm par valsts naudas izsaimniekošanu? Laikam gaida Liepājas cietuma uzcelšanu. Tur celtniecība ejot, apsteidzot grafiku.

12.februāris Atbildēt