Pieredzējusi tūriste iesaka, kādus suvenīrus vajadzētu vest mājās no ceļojumiem; tie nav magnēti un pastkartes

tautaruna.lv 11.maijs, 3:30
 
pexels.com
Vēsturniece, Lielbritānijas raidījumu vadītāja un kaislīga ceļotāja Betānija Hjūza ik gadu dodas vairākos ceļojumos, vai tie būtu atpūtas vai darba braucieni. Būdama kaislīga ceļotāja, viņa atklāj, kas ir tie divi suvenīri, kurus ikvienam vajadzētu iegādāties ārzemēs, raksta "The Sun".

Tā kā Betānija, kas ik gadu nolido 120 700 kilometru, ir daudz ceļojusi, viņa ir nonākusi pie secinājuma, kuri suvenīri tik tiešām ir vērtīgi, lai tos atvestu mājās.

Viņa mājās neved ne magnētiņus, ne pastkartes, bet gan ik reizi, kad dodas uz ārzemēm, mājās atved jaunu šalli vai lakatu un medus podu.

Betānija: "Man vienmēr ir pilns čemodāns ar šallēm."

Viņa norāda, ka šalles vai lakati ir ne tikai skaisti un eleganti aksesuāri, bet var noderēt arī praktiskā ziņā. Tie var noderēt kā saulessargi, un tajos karstajās dienās var noslaucīt sviedrus. Tāpat, ja gadījies savainoties, šalli var izmantot par žņaugu.

Savukārt medus podus viņa iesaka vest mājās kā suvenīru, jo tie būs glīti un unikāli, katrā valstī to izskats atšķiras. Viņai mājās jau ir sakrāta vesela kolekcija dažādu valstu medus podu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

11.maijs

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas