"Riga Food" ‒ gastronomiski ceļojumi, neizbraucot no Latvijas

Baltijas lielākajā pārtikas izstādē "Riga Food 2020" piedalās 450 uzņēmumi no 25 valstīm, demonstrējot un ļaujot pagaršot jaunākos produktus. Burciņmaize, latviešu dželato vafeļu glāzītē, sīpolu standziņas, cidoniju čipsi… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem, ko varēs apskatīt, pagaršot un iegādāties. Pirmo reizi "Riga Food" vēsturē būs Japānas nacionālais kopstends, kurā varēs iepazīt un nobaudīt dažādus tēju veidus.

3.lapa

Latviešu dželato vafeļu glāzītē

Publicitātes foto

Itāļu dželato ir bioloģisks produkts bez glutēna un bez laktozes. Arī latviešiem tāds ir! "Bendiku piena aitas" un z/s "Virbotnes" gatavo saldējumu no aitu piena, kas ir ne tikai veselīgs, bet arī ļoti gards. Tas satur daudz proteīna, minerālvielas, nepiesātinātās taukskābes, un tam nav specifiskas garšas. Gatavojot saldējumu, aitu pienam tiek pievienotas pašu audzētas vai no zemniekiem iepirktas ogas. Latviešu dželato vafeļu glāzītē var nogaršot "Riga Food 2020" inovāciju stendā un Rīgas plānošanas reģiona ekspozīcijā!

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā