TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

3.lapa

Krišjānis Kariņš neslēgs robežu ar Krieviju: laipni lūdzam, "Delta"!

Dmitrijs Suļžics/F64

Kad jūs beidzot slēgsiet robežu ar Krieviju, no kuras nāk vīrusnesēju tūkstoši?” - šādu jautājumu nosūtīju uz Ministru kabinetu, sagaidot atbildi tieši no premjerministra Krišjāņa Kariņa (JV), kura oficiālais tviterkonts šo vairākkārt izteikto jautājumu ignorēja, kaut gan ļoti daudzi sociālo tīklu lietotāji vēlējās izlasīt atbildi.

Pēc desmit dienu gaidīšanas tika atsūtīta atbilde, ko bija parakstījis Ministru prezidenta preses sekretārs Sandris Sabajevs.

„Tas ir mūsu kopdarbs ar Valsts kanceleju,” paskaidroja Sabajeva kungs. „Bet kur tad paša Kariņa viedoklis? Ak, jā, Ministru prezidentu atvaļinājuma laikā nedrīkst traucēt,” piebildu. „Tas ir arī Ministru prezidenta viedoklis,” turpināja Sabajeva kungs. Nešaubīgi, nodomāju. Vai tad ir bijis tāds gadījums, kad Krišjānis Kariņš nepieņemtu Valsts kancelejas viedokli kā savējo?

Lūk, atbilde.

„Latvija ir noteikusi stingras prasības personām, kas ieceļo no trešajām valstīm, tostarp Krievijas.

Ieceļojošām personām no trešajām valstīm, tai skaitā Krievijas, ir jāizpilda visas prasības, kas noteiktas Ministru kabineta noteikumos Nr. 360 „Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai” - tie nosaka kārtību, kādā persona var iebraukt Latvijā Covid-19 pandēmijas laikā. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Krišjānis Kariņš neslēgs robežu ar Krieviju: laipni lūdzam, "Delta"!

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā