TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

3.lapa

Lemberga veselības stāvoklis slimnīcā Olainē smags, bet stabils

Oļesja Sokolova-Godovaņuka/F64

Izejamās dienās Cietumu slimnīcā Olainē aktīva Aivara Lemberga ārstēšana nav notikusi, vien uzraudzīts kopējais veselības stāvoklis - skopās ziņas Neatkarīgajai izdevās noskaidrot no tuviniekiem.

Kā zināms, neraugoties uz vairākkārtējiem lūgumiem izsniegt A. Lembergam balstvakcīnu, tas netika izdarīts, kā rezultātā viņš, līdzīgi kā daudzi citi Rīgas Centrālcietuma ieslodzītie, inficējās ar Covid-19. Piektdien A. Lembergs nogādāts Cietumu slimnīcā Olainē.

Kā zināja stāstīt A. Lemberga tuvinieki, sestdien un svētdien ārsti A. Lembergu neesot izmeklējuši, tomēr slimnīcas apkalpojošais personāls regulāri mērījis skābekļa līmeni organismā un asinsspiedienu. Mērījumi veikti trīs reizes dienā - no rīta, pusdienas laikā un vakarā. Skābekļa daudzums organismā bijis pietiekams, taču izteikti svārstīgs.

A. Lembergam esot smags dziļš klepus. Neraugoties uz slikto pašsajūtu, A. Lembergs mēģinot patstāvīgi veikt viņam iepriekš zināmos fizioterapeitiskos vingrinājumus plaušu atvēršanai un masāžai. Kopumā A. Lembergs jūtoties slikti - trūkstot enerģijas un spēka. Viņa satraukumu vairojot neskaidrā situācija par ārstēšanas plānu un par to, vai vispār tāds būs. Kā zināms, A. Lembergs sirgst ne tikai ar Covid-19, bet kopš 5. septembra arī ar bruku, kura līdz pat šim brīdim netiek ārstēta. Visu rakstu var izlasīt šeit:

Lemberga veselības stāvoklis slimnīcā Olainē smags, bet stabils

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā