TOP 5 lasītākie Neatkarīgās raksti

Šīs nedēļas laikā lasītākie Neatkarīgās raksti – intervijas, komentāri, izpētes raksti un lasāmgabali par visdažādākajām tēmām.

4.lapa

Vilis Krištopans: Kariņa valdība putina ārā šo valsti

Ģirts Ozoliņš/F64

Saruna ar bijušo premjeru, tagad vienu no partijas “Latvija pirmajā vietā” līderiem Vili Krištopanu

Nesen Aizsardzības iepirkumu un loģistikas centrs veica kovida testu iepirkumu, kura konkursā vinnēja piecas firmas, no kurām viena, kā ir izrādījies, nespēj nodrošināt nepieciešamo testu daudzumu. Valdības plānos bija no 6. decembra ieviest visu strādājošo obligātu testēšanu - gan valsts, gan privātajā sektorā, gan vakcinētiem, gan nevakcinētiem, atskaitot tikai vienatnē un attālināti strādājošos. Kā tas izskatās?

Ļoti aizdomīgi tas izskatās. Ir milzīga summa, nesaprotami lēmumi. Tur ož pēc pelējuma. Ož pēc blēdības.

Bet valdošā koalīcija mainīja kursu, un ir paziņots, ka testēšana nebūs obligāta...

Aplauzās.

Šādi manevri ir bijuši un būs visu laiku. Ar testiem ir redzama vistīrākā iepirkuma blēdība. Šajā gadījumā kaut kas nogāja greizi, bet bezkaunība turpināsies citos veidolos. Es nebrīnīšos, ja tiks pieņemts lēmums, ka Saeimas vēlēšanās drīkst piedalīties tikai vakcinētie un balsot drīkst tikai vakcinētie vai, piemēram, ar testu, kas pašam jānopērk. Bet tad mums ir pretinde - mēs paziņosim, ka visiem, kas iet balsot, uzsauksim testu...

Es to kā joku tagad saku, bet ir tāds Ērika Stendzinieka teiciens: “Ar ko atšķiras sazvērestības teorija no patiesības? Ar sešu mēnešu intervālu.”

Pirms pusgada Daniels Pavļuts (AP), Krišjānis Kariņš (JV) pauda, ka nebūs nekāda obligāta vakcinēšana, nekāda piespiešana, bet pēc pusgada abi ir kļuvuši par galvenajiem obligātās vakcinēšanas stūmējiem.

Bet viņiem kaut kad nāks atsitiens, un tas atsitiens būs briesmīgs. Visu interviju var izlasīt šeit:

Vilis Krištopans: Kariņa valdība putina ārā šo valsti

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā