"Nojautu, ka labāk nevaidēt"; pēcoperācijas aprūpe kādai pacientei kļūst ļoti mokoša

tautaruna.lv 9.maijs, 3:30
 
pixabay.com
Nenoliedzami, ka absolūti lielākā daļa medicīniskā personāla ir iejūtīgi cilvēki, kuri saprot pacienta sāpes, tomēr gadās arī nepatīkami izņēmumi un tieši tie parasti nonāk mediju redzeslokā.

Ar piedzīvoto slimnīcā dalās kāda paciente mikroblogošanas vietnē "X": "Pat tad, ja veic operāciju par maksu, nav garantēts, ka negadīsies nogurusi māsiņa, kas uz pacienta mokām pēc atmošanās no narkozes reaģēs tā: "Dzemdības ir bijušas? Divas? Nu, tad jau vajadzētu varēt paciesties." Kāds tieši sakars, īsti nesapratu, bet nojautu, ka labāk nevaidēt."

Komentētāji dalās ar saviem piedzīvojumiem: "Man no šī vnk uzreiz uzvārās asinis. Paciesties. Sodošā medicīna. Beztam vienmēr tā klajā nevienlīdzība attieksmē starp siev. un vīr., kur vīr. ir kopjami un žēlojami, bet siev - ‘pacietīsies’"

"Jā, zemākais-vidējais medicīniskais personāls mēdz pārsteigt — vari sastapt gan “lopkautuves feldšeri”, gan žēlsirdīgāko māsiņu pasaulē, kur apkops tavas brūces kā savam bērniņam…"

"Tikmēr mani pirms un pēc operācijas pa sieviešu līniju visi tā apčubināja, ka gribējàs jau teikt, ka šis tak nav nekas traks!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas