Neatkarīgā iesaka: Bezmaksas TOP 7 kultūras pasākumi līdz 13. maijam

***

4.lapa

Eduarda Miheloviča «Sienas. Jūra. Nezināmais»

Publicitātes foto

Kalnciema kvartāla galerijā (Kalnciema ielā 35, Rīgā) līdz 21. maijam skatāma mākslinieka Eduarda Miheloviča personālizstāde «Sienas. Jūra. Nezināmais».

Gleznu izstādei ir divi iedvesmas avoti - jūra un vecas sienas, kas apvienojas kopējā pavedienā par nezināmo un neizzināmo.

«Jūru gleznoju jau daudzus gadus, lielākoties vasarās, nu tai pievienojusies ziemas tēma - sienas. Uzskata, ka, vērojot jūru, cilvēks savienojas ar savu zemapziņu. Vecās, nolupušās sienas ar saviem krāsu slāņiem glabā pilsētas vēsturi, un mākslinieka pārgleznotas - arī viņa zemapziņas nospiedumus. Vēsture un nezināmais ir divas kategorijas, kuras īpaši pēc pandēmijas noslēgtības un kontroles šķiet svarīgas. Tās iedod skatienam plašumu un brīvību,» saka Eduards Mihelovičs. Viņš ir studējis mākslu Latvijas Mākslas akadēmijā un arhitektūru Rīgas Tehniskajā universitātē. Šī ir viņa trešā personālizstāde Kalnciema kvartāla galerijā.

Izstāde Kalnciema kvartāla galerijā skatāma darbdienās no pulksten 10 līdz 18 un sestdienās no pulksten 10 līdz 16, svētdienās galerija slēgta. Ieeja bez maksas.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā

 
Turpinājumu lasi nākamajā lapā